Görüntüler Amerika'dan değil, İstanbul'dan... 3 bisikletli genç, yaptıkları hareketlerle yürekleri ağza getirdi. İzlerken araba çarpmışa döneceksiniz

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, Amerika'dan değil, İstanbul Kağıthane'den... İnsanların yürürken zorlandığı sokak aralarında bulunan dik merdivenlerden bisikletleriyle giden 3 gencin görüntüleri, yürekleri ağza getirdi. Trafiğe açık sokaklara indiklerinde her an bir yerden araç çıkacakmış gibi hissetmenize neden olacak görüntüleri izlerken izlerken araba çarpmışa döneceksiniz.

Sosyal medya paylaşılan heyecanlı görüntüler, izleyenlerin yüreklerini ağızlarına getirdi. Amerika'dan değil, İstanbul Kağıthane'de kaydedilen görüntülerde, bisikletli 3 genç, işi biraz akrobasiye dökmek istedi.

ARABA ÇARPMIŞA DÖNECEKSİNİZ

Yürümenin bile zor olduğu sokak aralarındaki dikey merdivenlerde bisikletleriyle son sürat ilerleyip sokaklara bir anda giren gençler, herkesi şaşkına çevirdi. Trafiğe açık sokaklara indiklerinde her an bir yerden araç çıkacakmış gibi hissetmenize neden olacak görüntüleri izlerken izlerken araba çarpmışa döneceksiniz.