Göz irisine onun görüntüsü yansıyınca hemen doğruldu, sonrasını izleyenler durup durup dakikalarca ağladı

Bir hayvanat bahçesinde hayatını sürdüren 59 yaşındaki yaşlı şempanzenin videosu görenlere duygusal anlar yaşattı. Yanına gelen, kendisine yiyecek ve su getirenlere hiçbir tepki vermeden öylece yatan maymun, uzun yıllar önce bakıcılığını yapan adamın geldiğini görünce doğruldu ve gülmeye başladı. O anları izleyenler gözyaşlarını tutamadı.

Hollanda'da bir hayvanat bahçesinde yaşayan 59 yaşındaki şempanze yaşamının son günlerini geçiriyordu. Köşesine çekilen ve tüm enerjisini kaybetmiş şempanze hüzünlü gözlerle etrafına bakarken, gözü ne yemek ne de su gördü. Ancak uzun zamandır görmediği yanına gelen bir insan, ona hayat enerjisini geri verdi. Eski bakıcısını karşısında gören maymun, mutluluktan ne yapacağını şaşırdı. 

Göz irisine onun görüntüsü yansıyınca hemen doğruldu, sonrasını izleyenler durup durup dakikalarca ağladı - Resim : 1

BAKICISINA SARILDI

Yıllar önce kendisine bakıcılık yapan adamı, ömrünün son günlerinde yeniden gören maymunun tepkisi, izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Onu gördüğü anda bir anda hareketlenen maymun, doğruldu ve gülmeye başladı. Ardından kendisine büyük emeği geçmiş bakıcısını kucakladı. Sosyal medyada binlerce kez izlenen videoya kullanıcılardan yorum yağdı. Bir kullanıcı, "Kalpten konuştuğun zaman dile ihtiyaç yoktur" derken bir diğeri, "Böyle şeylere hüngür hüngür ağlıyorum" yorumunda bulundu.