Göztepe, hayal kırıklığı yarattı! İzmir ekibi 3 puana hasret kaldı

Yaptığı transferlerle sezona iddialı giren Göztepe, üç haftası geride kalan Trendyol 1.Lig’de henüz galibiyet alamadı. Sarı- kırmızılı takım bu süreçte 1 beraberlik alırken 2 maçtan da yenilgiyle ayrılarak taraftarını üzdü.

Göztepe, hayal kırıklığı yarattı! İzmir ekibi 3 puana hasret kaldı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe ligin geride kalan ilk 3 haftasında istenen performansı sergileyemedi. İzmir ekibi birinci haftada Sakaryspor’a 1-0 mağlup olurken, ikinci hafta ise Ümraniyespor’la golsüz berabere kaldı. Son olarak da İzmir ekibi, sahasında Çorum FK’ya 2-1 kaybetti.

LİGDE KAZANAMAYAN 5 TAKIMDAN BİRİ

Böylelikle İzmir ekibi; Tuzlaspor, Erzurumspor, Boluspor ve Ümraniyespor ile birlikte ligde şu ana kadar galibiyet sevinci yaşayamayan 5 takım arasında yer aldı.

Ligin 4. haftasında 3 Eylül Pazar günü Altay’la İzmir derbisine çıkacak olan Göztepe, kötü gidişatı bu önemli maçta sonlandırıp taraftarına da kendini affettirmek istiyor.

GÖZTEPE’NİN TRANSFERLERİ

Göztepe yaz transfer döneminde Taha Altıkardeş, Mame Diouf, Tarkan Serbest, Ahmet Ildız, Fıratcan Üzüm, Ali Dere, Ogün Bayrak, Lasse Nielsen, Kubilay Kanatsızkuş, Loura Bayere Junior, Ibrahima Diallo, Maseusz Lis, Celil Yüksel, Chidindu Lucky Ihejirika, Billal Messaoudi, Ümit Akdağ, Anthony Dennis ve  Ege Yıldırım'ı kadrosuna kattı.