Göztepe ilk transferini yapmaya çok yakın! Prensip anlaşmasına varıldı! O gelirse Atınç Nukan gidiyor

Trendyol 1.Lig’in iddialı takımlarından olan Göztepe, devre arası için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılı takım CSKA 1948’de forma giyen stoper oyuncusu Heliton ve kulübüyle prensip anlaşmasına vardı. Transferde resmi imzalar atılırsa Atınç Nukan ile yollar ayrılacak.

Göztepe ilk transferini yapmaya çok yakın! Prensip anlaşmasına varıldı! O gelirse Atınç Nukan gidiyor

Trendyol 1.Lig’in son haftalarında gösterdiği yükselişle dikkat çeken ve devre arasına 32 puanla 3. sırada giren Göztepe’de kadro yapılanması başladı. Sarı-kırmızılı takım teknik direktör Stanimir Stoilov’un raporu doğrultusunda birkaç bölgeye takviye yapma kararı aldı. Bu kapsamda defans bölgesine Bulgar çalıştırıcının uzun boylu ve sol ayaklı bir stoper istemesi üzerine harekete geçen yönetim, CSKA 1948’de forma giyen Heliton’u gündemine aldı.

Göztepe ilk transferini yapmaya çok yakın! Prensip anlaşmasına varıldı! O gelirse Atınç Nukan gidiyor - Resim : 1

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

İzmir ekibi, oyuncu ve kulüp tarafıyla temasa geçip prensip anlaşmasına varırken, iki taraf arasındaki son detayların görüşülmesinden sonra ise resmi adımların atılması bekleniyor.

28 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu, kariyerinde daha önce Figueirense FC, Santo Andre, ABC FC ve SC Covilh formalarını giydi.

Göztepe ilk transferini yapmaya çok yakın! Prensip anlaşmasına varıldı! O gelirse Atınç Nukan gidiyor - Resim : 2

ATINÇ NUKAN GİDİYOR

Öte yandan Heliton transferinin gerçekleşmesinden sonra takımda benzer özelliklere sahip olan Atınç Nukan ile yolların ayrılması bekleniyor.