Göztepe’nin genç prensine Avrupa kancası! Transfer görüşmeleri başladı! 4 milyon euroyu gözden çıkardılar

Trendyol Süper Lig’in yeni ekibi Göztepe’de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 20 yaşındaki stoper Taha Altıkardeş’i Belçika’nın köklü ekibi Anderlecht transfer etmek istiyor. Belçika ekibi 4 milyon euro bonservisi gözden çıkarırken İzmir ekibi, Belçika ekibiyle masaya oturdu.

Göztepe’nin genç prensine Avrupa kancası! Transfer görüşmeleri başladı! 4 milyon euroyu gözden çıkardılar

Trendyol 1.Lig’i ikinci sırada bitirerek Süper Lig’e çıkma hakkı kazanan Göztepe’de gelecek sezonun kadro yapılanması da başladı. İç transfer İsmail Köybaşı ve Dennis’le sözleşme uzatan sarı-kırmızılılarda 2003 doğumlu savunma oyuncusu Taha Altıkardeş, transferin gözdesi oldu.

Göztepe’nin genç prensine Avrupa kancası! Transfer görüşmeleri başladı! 4 milyon euroyu gözden çıkardılar - Resim : 1

ANDERLECHT, TAHA’I İSTİYOR

Avrupa’dan birçok kulübün genç oyuncuyla ilgilendiği öğrenilirken, en ciddi yaklaşımı ise Belçika ekiplerinden Anderlecht’in gösterdiği ifade edildi. Göztepe’nin de istediği bonservis bedelinin gelmesi durumunda gerçekleşecek transfere sıcak baktığı kaydedildi.

TRANSFER PAZARLIĞI BAŞLADI

Belçika temsilcisinin 4 milyon Euro’yu gözden çıkarması üzerine sarı-kırmızılı yöneticilerin de bonservis ücretini yükseltmek için Anderlecht takımının yetkilileriyle pazarlık masasına oturduğu öğrenildi.

TAHA ALTIKARDEŞ’İN PERFORMANSI

Göztepe, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Taha Altıkardeş’i, Trabzonspor’dan bedelsiz olarak 3+1 yıllığına kadrosuna katmıştı. 20 yaşındaki oyuncu da bu sezon çıktığı 31 lig maçında 3 gol, 3 asistlik katkı sağladı.