“Güçlü olmak için nedenlerim var” Cristiano Ronaldo’nun sevgilisi Georgina’nın zor anları! O günleri atlatırken gözyaşlarına hakim olamadı!

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun eşi Georgina Rodriguez, iki çocuğunu kaybetmesini anlatırken gözyaşlarına hakim olmadı.

“Güçlü olmak için nedenlerim var” Cristiano Ronaldo’nun sevgilisi Georgina’nın zor anları! O günleri atlatırken gözyaşlarına hakim olamadı!

Suudi Arabistan ekibi Al- Nassr’da forma giyen dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez’in hayatını anlattığı “Ben Georgina” isimli yapımın ikinci sezonunun fragmanı yayınlandı.

“Güçlü olmak için nedenlerim var” Cristiano Ronaldo’nun sevgilisi Georgina’nın zor anları! O günleri atlatırken gözyaşlarına hakim olamadı! - Resim : 1

İKİ ÇOCUĞUNU KAYBETTİ

Netflix’te yayınlanan fragmanda Ben Georgina, geçen yıl Nisan ayında Manchester’daki bir hastanede üçüz bebeklerinden 2 erkek bebeğini kaybetmiş, kızı Bella Esmeralda doğmuştu.

Ünlü isim bebeğini kaybettiği anları anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

“Güçlü olmak için nedenlerim var” Cristiano Ronaldo’nun sevgilisi Georgina’nın zor anları! O günleri atlatırken gözyaşlarına hakim olamadı! - Resim : 2

YAŞADIKLARINI ANLATTI

Georgina, yaşadığı zor süreçte Ronaldo’nun kendisini cesaretlendirdiğini ifade ederek, “Cris, tüm taahhütlerimi yerine getirmem için beni büyük ölçüde cesaretlendirdi. 'Hayatına devam et, sana iyi gelecek' dedi” diye konuştu.

Georgina, “Şu anda önceliğim ailem ve çocuklarım. Gerçekten çok mutluyum ve çok minnettarım” dedi.

Georgina “Devam etmek ve güçlü olmak için nedenlerim var” diye de ekledi.

“Güçlü olmak için nedenlerim var” Cristiano Ronaldo’nun sevgilisi Georgina’nın zor anları! O günleri atlatırken gözyaşlarına hakim olamadı! - Resim : 3