Gül Masalı bu hafta yok mu? Gül Masalı dizisi yeni bölüm yayınlanmayacak mı? Gül Masalı neden yok?

Gül Masalı dizisinin yeni bölümü bu hafta yayın akışında görülmedi. Başrollerinde Erdem Kaynarca ve Gülper Özdemir'in yer aldığı yerli dizinin 4. bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Gül Masalı son bölüm, Kurban Bayramı'nın ikinci günü olan 10 Temmuz'da yayınlanması gerekiyordu. Peki, Gül Masalı neden yok?

Gül Masalı bu hafta yok mu? Gül Masalı dizisi yeni bölüm yayınlanmayacak mı? Gül Masalı neden yok?

Gül Masalı dizisi her hafta Pazar günleri ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Bu zamana kadar henüz 3 bölüm yayınlanan dizi, bu hafta yayın akışında yer almadı. Dizinin takipçileri, Gül Masalı bu hafta yok mu? sorusunu aratmaya başladı. Başrollerinde Erdem Kaynarca ve Gülper Özdemir'in yer aldığı Gül Masalı, yayınlandığı ilk bölümden bu yana seyirciyi ekrana kilitledi. Dizinin yeni bölümü Kurban Bayramı'nda denk geliyor. Peki, Gül Masalı dizisi yeni bölüm yayınlanmayacak mı? İşte, merak edilen tüm detaylar..

GÜL MASALI BU HAFTA YOK MU?

Pastel Film imzalı, Sadullah Şentürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu, Aybars Bora Kahyaoğlu'nun ise senaryosunu kaleme aldığı Gül Masalı dizisi, 4. bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Fakat, Gül Masalı, yayın günü olan Pazar günü, sadece bu hafta geçerli olmak üzere Kurban Bayramı'nın ikinci günü olması dolayısıyla yayınlanmayacak.

Gül Masalı bu hafta yok mu? Gül Masalı dizisi yeni bölüm yayınlanmayacak mı? Gül Masalı neden yok? - Resim : 1

Dizinin son bölümünde; Annesinden kalan evle ilgili Toprak'ın planlarını öğrenen Gonca, onun eve sahip olmak için kendisine yakın davrandığını düşünür. Sonrasında Toprak'ı Ece'yle birlikte görünce de Isparta'da kalıp, yeni bir gelecek kurmaya dair tüm inancını kaybeder. Toprak, yanlış anlaşılmayı düzeltip Gonca'ya asıl niyetini gösterebilmek için, miras kalan evde büyük bir değişim başlatır.

Gül Masalı bu hafta yok mu? Gül Masalı dizisi yeni bölüm yayınlanmayacak mı? Gül Masalı neden yok? - Resim : 2

Tahir, Gonca gerçek babasını öğrenmeden önce, kızıyla birlikte İstanbul'a doğru yola çıkmanın mutluluğunu yaşarken, onlara yetişen Toprak'ın kararlı tavrı Gonca'yı yoldan geri çevirir. Ev ve araziler için Atabeyler'den aldığı teklifler ve annesinin geçmişiyle ilgili duyduğu imalar kafasını allak bullak etmişken, eve ait eşyaların saklı durduğu depoda bulduğu şeyler, Gonca'yı kendisiyle ilgili gerçeklerden bile şüphe eder hale getirir.

Gonca'nın gidişiyle, geçmişin sırlarından kurtulduklarını düşünen Halil ve Canan, o gece Gonca'nın konağa gelişiyle büyük bir şok yaşarlar. Gülümser'in kızı, şüphelerinden kurtulmaya kararlıdır.

Gül Masalı bu hafta yok mu? Gül Masalı dizisi yeni bölüm yayınlanmayacak mı? Gül Masalı neden yok? - Resim : 3

Gül Masalı yani bölüm ne zaman?

Kurban Bayramı'na denk gelmesinden ötürü 4. bölümü bu hafta yayınlamayacak olan Gül Masalı'nın yeni bölümü, önümüzdeki hafta 19 Temmuz Pazar günü yayınlanacak.