Gülben’in Doktor Hanım’a şok eden itirafı diziyi başa çevirdi: Sorumlu Han değil Gülben

Masumlar Apartmanı’nın yeni bölümünde Gülben, Binnur Kaya'nın canlandırdığı Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ına şoke eden bir itirafta bulunuyor.

Gülben’in Doktor Hanım’a şok eden itirafı diziyi başa çevirdi: Sorumlu Han değil Gülben

Gülseren Budayıoğlu imzalı iki dizi Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizilerinde iç içe geçicilik başladı ve Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i iyileşebilmek ve Esat ile evlenebilmek için Kırmız Oda'nın Doktor Hanım'ının karşısına oturdu.

Gözler ise yeni bölümde Gülben'in Doktor Hanım'a yapacağı itirafa çevrildi.  Masumlar Apartmanı'nın 9 Kasım'da ekrana gelecek olan 46. bölümünden de ilk fragman yayınlandı.

Safiye'nin evlenememe nedeni Han değil Gülben

Yeni bölüm fragmanında Gülben, Binnur Kaya'nın canlandırdığı Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ına şoke eden bir itirafta bulunuyor ve "Herkes Han kıskandı sandı ama Safiye'nin Naci'yle evlenip yuva kurmasına ben izin vermedim" diyor.

Dizinin son bölümüne Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı ünlü oyuncu Binnur Kaya konuk oldu. Gülben, Doktor Hanım'a giderek yaşadığı sorunlarını anlattı.

 Esat'tan Gülben'e sürpriz teklif

Masumlar Apartmanı son bölüm final sahnesinde ise, ailesinin evlenmesine izin vermediği Esat, Gülben'in karşısına çıkarak beklenmedik bir harekette bulundu. Esat'ın Gülben'e yaptığı sürpriz teklif gözyaşları içinde geldi. Esat, Gülben'den 'Han ve İnci gibi gizlice evlenelim' dedi.

 'Öğrense beni affetmez'

Masumlar Apartmanı'nın 46. yeni bölüm fragmanında ise Gülben, Esat'ın gizli evlilik teklifini kabul ediyor. Ancak Doktor Hanım'a giden Gülben'in Safiye ve Naci itirafı şoke ediyor.

Gülben, "Evlenmemem lazım benim. Ben engel oldum. Belki şimdiye kadar çoktan Naci'yle yuvasını kurmuş ve evlenip gitmiş olacaktı ancak ben izin vermedim. Herkes Han kıskandı ve engel oldu sanıyor. Ama öğrense beni affetmez" sözleri Doktor Hanım'ı da şaşırtıyor. Kaynak: Medyaradar