Güldür Güldür Show 'altılı masa' skecini yayınladı

Show Tv'de Ali Sunal'ın sunduğu eğlence programı Güldür Güldür Show, muhalefet partisi liderlerinin bir arada olduğu altılı masa taklit edildi.

Güldür Güldür Show 'altılı masa' skecini yayınladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati skeçleri ile gündeme gelen Güldür Güldür Show, şimdi de 'altılı masa' skecini yayınlandı. Eğlence programı Güldür Güldür Show, altılı masa skeciyle gündemde yerini aldı. 

Eğlence programında, altılı masadaki (CHP, İYİ Parti, Saadet, Gelecek, DEVA ve Demokrat partileri) liderleri taklit edildi. Güldür Güldür Show programında, 6 muhalefet partisinin altılı masada buluşturan skeçte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da yer aldı.

"Cumadan çıktım Che Guevara'nın törenine gidiyorum."

Liderlerin toplandığı sırada sahneye Mahir İpek’in canlandırdığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu geldi. İmamoğlu'nun,  "Cumadan çıktım Che Guevara'nın törenine gidiyorum." sözleri geceye damga vurdu. İmamoğlu'nu canlandıran Mahir İpek, "Oradan da çıkıcam akşamüstü valse gidicem, ordan da türkü dinlemeye gidicem." sözleriyle sahneden ayrıldı. 

Güldür Güldür Show sosyal medya hesabından 'altılı masa' skecinin 1 dakikalık görüntüsü de 'Eee, daha daha nasılsınız?' sözleriyle paylaştı.