Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek'e teklif yağıyor

Güldür Güldür’ün Naime’si başarılı oyuncu Ecem Erkek artık güldür güldür’de olmayacağını duyurmuş, hayranlarını üzmüştü. Ancak Ecem Erkek cephesinde gülümseten gelişmeler de yaşandı. Gelen haberlere göre Ecem Erkek'in hayranlarıyla olan hasreti son bulacak.

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek'e teklif yağıyor

Güldür Güldür'ün Naimesi Ecerm Erkek’e dizi teklifi yağıyor. Kendisine tam 12 projeden teklif geldiği ve içlerinden gelen bir projeyi okuduktan sonra değerlendirme yapacağı da gelen bilgiler arasında…

Ecem Erkek Güldür Güldür’de Naime karakteriyle tanınmış kısa sürede izleyicinin gönlünde taht  kurmayı başarmıştı.

Ecem Erkek Güldür Güldür’ün yeni sezonunda yer almayacağını açıkladıktan sonra hayranları bu duruma bir hayli üzülmüştü.

Yeni gelen haberler arasında ise hem hayranları, hem de Ecem Erkek’i sevindirien gelişmeler yaşanıyor. Gelen bilgiler arasında Ecem Erkek’e 12 farklı projeden teklif geldiği belirtildi.

4 sinema filmi 2 reklam filmi 6 da dizi teklifi gelen başarılı oyuncu gelen projeleri değierlendirip okuduktan sonra kamera karşısına geçecek ve hayranlarıyla hasreti son bulacak.

Ecem Erkek Güldür Güldür’ün yeni sezonunda yer alamyacağını şu ifadelerle açıklamıştı; "Oyunculuk bir yolculuk hem de upuzun. En keyiflisi de durduğun duraklar. Zaten uzun yolculuklarda da öyledir ya dinlenmek için durduğunda oranın havası, yediğin yemek, içtiğin çay bambaşkadır. Benim için de 'Güldür Güldür' öyleydi. Harika bir duraktı. Çok eğlendim, arkadaşlarımı çok sevdim. Sizler yaptığım ‘şeyi’ kabul ettiniz. Şimdi tekrar yola koyuluyorum. Gelecek sezon 'Güldür Güldür’de olmayacağım. Bir sonraki durakta görüşelim."