Gülşen'in siyah sahne kıyafetini gören Seda Sayan harikasın dedi

Dün eşi Ozan Ozan Çolakoğlu ile birlikte Türkiye'yi terk ederek Londra'ya yerleşeceğini konuştuğumuz Gülşen'in Ankara konserinde giydiği kıyafet yine olay oldu, Seda Sayan da Gülşen'in sahne kıyafetine yaptığı yorumla iltifat etti.

Gülşen'in siyah sahne kıyafetini gören Seda Sayan harikasın dedi

Sahne kıyafetleri ile her zaman kendinden konuşturmayı başaran Gülşen, Ankara konserindeki iddialı sahne kostümüyle yine olay oldu.

Transparan, dantel Gülşen'den sorulur

Ünlü şarkıcı Gülşen geçtiğimiz aylarda bir konserinde giydiği transparan sahne kıyafetiyle magazin gündemine oturmuştu. Gülşen gelen eleştirelere yanıt vererek "Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim" demişti.

Gülşen'in siyah sahne kıyafetini gören Seda Sayan harikasın dedi - Resim : 1

Önceki akşam Ankara'da konser veren Gülşen, iddialı sahne kıyafetiyle beğeni topladı. Ünlü şarkıcı Instagram'dan paylaştığı konser fotoğraflarını kısa süre sonra sildi.

Fotoğrafları sildi, yeniden koydu

Şarkıcı Gülşen’e takipçileri ‘fotoğrafları neden sildin?’ diye sorunca ünlü şarkıcı bir süre sonra fotoğrafları tekrar paylaştı. 

Seda Sayan da Gülşen'in fotoğraflarına "Harikasın" yorumu yaptı.  Takipçileri de  Gülşen'in kostümüne çok sayıda beğini ve hayranlık yorumu bıraktı.