Camdaki Kız dizisi başlamadan olay oldu! Final dedikoduları aldı başını yürüdü! Gerçek bambaşka

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan başrolde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız dizisi Kanal D’de başlamadan olay oldu. Final dedikoduları ise aldı başını yürüdü. Ancak gerçek bambaşka…

Camdaki Kız dizisi başlamadan olay oldu! Final dedikoduları aldı başını yürüdü! Gerçek bambaşka

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Camdaki Kız dizisi ilk olarak 1 nisan tarihinde ekranlara gelecekti. Ancak dizinin başrol oyuncularından birisinin koronavirüse yakalanmasıyla ileri bir tarih olan 8 nisan tarihine ertelendi.

Bir çok kesim dizinin başlamadan bittiğini final yaptığı dedikodularını gündeme getirse de Camdaki Kız dizisi daha şimdiden bir çok dizinin fişini çekecek gibi duruyor.

Perşembe günleri ekranlara gelecek olan dizinin 3 fragmanı yayınlandı. Daha 3 fragmanı yayınlanmasına rağmen dizinin büyük bir hayran kitlesi de oluşmuş durumda. Bu durum gözler, perşembe günü yayınlanan Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova dizisine çevirildi.

İki dizi de kaybettiği izleyici kitlesini tekrar kazanmak için harekete geçse de, Camdaki Kız dizisinin ekranlara gelmesiyle iki dizinin reytingleri de aşağı yönde ineceği gözüküyor.

Öte yandan Camdaki Kız dizisinin yayın tarihinin değişmesi 'Dizi başlamadan bitti' gibi dedikodular doğursa da Camdaki Kız dizisi televizyon ekranlarına bomba gibi girmeye hazır…