Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! Ayrılık iddialarına ne yanıt verdi?

66 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kısa bir süre önce, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi ile evlilik kararı almıştı. Erbil'den ev istediği gerekçesiyle ayrıldıkları iddia edilen çift, İstinye'de birlikte görüntülendiler. Ceylan, iddialar hakkında: ''Evet kısa süreli bir ayrılığımız oldu'' dedi.

Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! Ayrılık iddialarına ne yanıt verdi?

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil evlenme hazırlığı yaptığı kendisinden 40 yaş küçük nişanlısı Gülseren Ceylan ile İstinye'de bir AVM'de birlikte görüntülendi. "Erbil'den ev istediği" haberi magazin gündemine bomba gibi düşen Ceylan, kısa süreli de olsa ayrılığı doğrularken, çok konuşulan iddialar hakkında ilk kez konuştu.

Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! Ayrılık iddialarına ne yanıt verdi? - Resim : 1

''EV İSTEDİĞİM YALAN''

Erbil, genç aşkı Gülseren Ceylan ile önceki gün İstinyePark'ta görüntülendi. 26 yaşındaki Ceylan, "sevgilisinden kendisine ev almasını istediği, bunun üzerine ünlü şovmenin nişanlısıyla yollarını ayırdığı" iddiasına cevap verdi.

Ev istediğim yalan! En başından beri beraber yaşıyoruz. Onun olduğu her yer zaten benim evim, o yüzden ekstra bir ev aldırmama ihtiyaç yok.'' dedi. 

Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! Ayrılık iddialarına ne yanıt verdi? - Resim : 2

''EVLİLİK SÖZLEŞMESİNİ MEHMET ALİ İSTEMİYOR''

Ünlü şovmen ile ayrılıp barıştıklarını açıklayan Gülseren Ceylan, "Evlilik sözleşmesi de istemiyor. Onun kararına saygı duyuyorum. Ayrılık konusuna gelince de her çift gibi kavga ettik ve dört saatlik bir ayrılığımız oldu. Ben evden gittim, o da fotoğrafımızı sildi ve sonrasında barıştık” dedi.

Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! Ayrılık iddialarına ne yanıt verdi? - Resim : 3