Gümüşhane, Bayburt, Rize, Giresun, Artvin'den Trabzon'a gidecekler dikkat! Trabzonlular bile görünce şaşkına döndü

Türkiye'nin Karadeniz turizmi açısından en önemli temsillerinden birisi haline gelen ve yerli yabancı tüm turistlerin ilgisini çekmeyi başaran Uzungöl bölgede etkili olan dondurucu soğuklar sonrasında buz kesti. Gümüşhane, Bayburt, Rize, Giresun, Artvin'den Trabzon'a gidecekler dikkat bölgede dondurucu soğuklar hakim.

Gümüşhane, Bayburt, Rize, Giresun, Artvin'den Trabzon'a gidecekler dikkat! Trabzonlular bile görünce şaşkına döndü

Türkiye'nin en önemli Karadeniz turizm merkezlerinden birisi haline gelen Trabzonda etkili olan dondurucu soğuklar sonrası yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Çaykara ilçesi sınırlarında yer alan Uzungöl adeta buz kesti.

HAVA SICAKLIĞI SIFIRIN ALTINI GÖRDÜ

Bir haftadır Doğu Karadeniz Bölgesinde etkili olan dondurucu soğuklar sonrasında uzmanlar Gümüşhane, Bayburt, Rize, Giresun ve Artvin illerini de önemle uyardı. 

Trabzon'a 99, Çaykara ilçe merkezine 19 km uzaklıkta, deniz seviyesinden ise bin 90 m yükseklikteki Uzungöl, kar yağışı ile birlikte beyaz gelinliğini giydi.

Hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesinin ardından donan Uzungöl, beyaz görüntüsüyle seyrine doyumsuz manzaralar oluştururken, o anlar objektiflere yansıdı.

 

Gümüşhane, Bayburt, Rize, Giresun, Artvin'den Trabzon'a gidecekler dikkat! Trabzonlular bile görünce şaşkına döndü - Resim : 1