Gün batımıyla birlikte gökyüzü kızıla dönünce herkes telefonlarına sarıldı... O anları görenler güzelliği karşısında mest oldu

Gün batımı sırasında Kars'ta kızıla dönen gökyüzünün görüntüleri, görenleri hayran bıraktı. O sırada şehirde olan vatandaşlar, o anları cep telefonu kameralarıyla kayda almayı ihmal etmedi.

Kars merkez Benliahmet Tren İstasyonu’nun olduğu bölgede gün batımında kartpostal görüntüler ortaya çıktı. Bakü-Tiflis-Kars (BTK) demiryolu hattının geçtiği ve Avrupa’yı Asya’ya bağlayan tarihi demir köprünün gökyüzünün kızıllığı ile suya yansıması Kars’ın güzelliklerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Gün batımıyla birlikte gökyüzü kızıla dönünce herkes telefonlarına sarıldı... O anları görenler güzelliği karşısında mest oldu - Resim : 1

GÖKYÜZÜ KIZILA BÜRÜNDÜ

Kızlı bürünen gökyüzü, tarihi köprü, arpa başakları ve sessizce akan Selim Çayı kızıllar içerisinde anbe an kaydedildi. Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Kars’ta bulutların yoğunlaşarak suya yansıması ve gün batımıyla birlikte kızıla büründüğü o anlar kameralara yansıdı.