Günde 24 saatin 22'sini uyuyarak geçiriyor... Uyuduğu en ilginç yeri de bizzat kendi söyledi

İngiltere'de yaşayan 38 yaşındaki Joanna Cox 24 saatin tam 22 saatini uyuyarak geçirdiğini ifade etti. Kendisini 'Gerçek Uyuyan Güzel' olarak adlandıran kadın alışılmadık yerlerde uyuya kaldığını belirterek direksiyonun başında tam 22 saat boyunca uyuduğunu aktardı.

Günde 24 saatin 22'sini uyuyarak geçiriyor... Uyuduğu en ilginç yeri de bizzat kendi söyledi

İngiltere'de ikamet eden Joanna Cox isimli 38 yaşındaki kadın uyuma hastalığına yakalandığını vurgulayarak günde 22 saate yakın uyuduğunu ifade etti. İki çocuk annesi Cox, teşhis konulmadan önce de alışılmadık yerlerde uyuyakaldığını fark etti.

Günde 24 saatin 22'sini uyuyarak geçiriyor... Uyuduğu en ilginç yeri de bizzat kendi söyledi - Resim : 1
 
DİREKSİYON BAŞINDA 22 SAAT UYUDU
 
Normal olmayan yerlerde uyuya kalan genç kadın kendini 'Gerçek Uyuyan Güzel' olarak nitelendirirken  direksiyon başında tam 22 saat uyuduğunu anlattı. 

"HAYATIMI PLANLAMAKTA ZORLANIYORUM"

Yaşadığı ilginç durum hakkında değerlendirmelerde bulunan Joanna Cox, "Gece kulübü ve bank dahil olmak üzere çok farklı yerlerde uykuya daldım. Bir keresinde havaalanında uyuduğum için tatile gidemedik. Ne zaman nerede uyuyacağımı bilmiyorum. Bu nedenle de hayatımı planlamakta zorlanıyorum. Gerçekten yaşadığım durum çok zor bir durum" dedi.