Gündem bir anda ısındı… A Milli Takım için flaş iddia: Stefan Kuntz gidiyor, Abdullah Avcı geliyor

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF), A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile yollarını ayırma kararı aldığı yerine ise Abdullah Avcı’nın getirileceği iddia edildi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, bu konuda açıklama yaparak, "Şu anda böyle bir şey söz konusu değil. Stefan Kuntz ile yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Gündem bir anda ısındı… A Milli Takım için flaş iddia: Stefan Kuntz gidiyor, Abdullah Avcı geliyor

A Milli Takım’da tartışılan bir isim olan Teknik Direktör Stefan Kuntz hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kuntz’dan boşalan teknik direktörlük görevine ise Abdullah Avcı’nın getirileceği öne sürüldü.

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Ajansspor’da yer alan habere göre Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) önümüzdeki hafta resmi açıklama yaparak Kuntz ile yollarını ayıracak.

Gündem bir anda ısındı… A Milli Takım için flaş iddia: Stefan Kuntz gidiyor, Abdullah Avcı geliyor - Resim : 1

YARDIMCILARI KİM OLACAK?

Avcı’nın ekibinde yer alacak isimlerin Burak Yılmaz, Egemen Korkmaz olması bekleniyor. Ayrıca Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Öner Karaveli’nin de ekipte yer alması beklenen diğer bir isim olduğu kaydedildi.

TFF BAŞKANI BÜYÜKEŞİ'DEN AÇIKLAMA

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Stefan Kuntz ile yolların ayrıldığı iddiası sonrası açıklamalarda bulundu.

A Spor'a konuşan Büyükekşi, "Şu anda böyle bir şey söz konusu değil. Stefan Kuntz ile yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

Gündem bir anda ısındı… A Milli Takım için flaş iddia: Stefan Kuntz gidiyor, Abdullah Avcı geliyor - Resim : 2

ABDULLAH AVCI’NIN MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Hollandalı Guus Hiddink'in yerine getirilerek, 17 Kasım 2011'de Türkiye Futbol Federasyonu ile 31 Mayıs 2015 tarihine kadar sözleşme imzalayan Avcı, sözleşme süresini tamamlayamadan görevinden ayrıldı. A Milli Futbol Takımı, Avcı döneminde 6'sı resmi, 12'si özel olmak üzere oynadığı 18 maçta 6 kez kazandı, 8 yenilgi aldı, 4 maçta da berabere kaldı. Bu dönemde yaptığı maçlarda 26 gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesinde de aynı sayıda gol gördü.