Güneş – Jüpiter Kavuştu!

Bugün saat 01.07’de Koç burcunda Güneş- Jüpiter kavuşumu gerçekleşti. Gökyüzündeki bu kavuşumun sonucunda yenilikler, gelişimler ve esneyemediğiniz düşüncelerinizi serbest bırakarak geniş perspektiften olaylara bakış açınızı değiştirip büyüyemediğiniz olaylarda bir dönüşüme gidebilirsiniz.

Güneş – Jüpiter Kavuştu!

Ortalama bir insanın günde yaklaşık 6 bin 200 düşünceye sahip olduğunu yapılan araştırmalardan biliyoruz. Bu düşüncelerimizin yüzde kaçını farkında olarak ve sadece istediklerimize odaklanarak düşünüyoruz? Genel çerçevede baktığımızda örnek olarak işinden sürekli şikayet eden çalışma arkadaşının şikayet enerjisi ile söyledikleri ‘Bu işten memnun değilim’ ‘Hiç tatil yapamıyorum’ ‘Hak ettiğim parayı kazanamıyorum’ gibi söylemleri senin de düşünce yapını olumsuz yönde etkiliyor. Bunun ne kadar farkındasın?

DÜŞÜNCENİ DEĞİŞTİR, HAYATIN DEĞİŞSİN!

Bu tarz söylemleri olan kişilerle olabildiğince iletişiminizi minimuma indirmeniz sizin düşünce yapınızın olumlu yönde değişmesine katkı sağlayacaktır. Olumlu düşüncelerin sizi olumlu sonuçlara götürebileceğine inanın.

BİR DAHA BU SEN OLMAYACAKSIN!

10-11-12 Nisan günleri 'Yusufçuk Günleri' olarak yılın en şanslı günleri olacak. Yusufçuk Günleri’nin son günü olan ve aynı zaman güneş-jüpiter kavuşumunun gerçekleştiği bugünü kaçırmayın. Bugün dilek tutabilir, isteklerinizi bir kağıda yazabilir ve dua edip, meditasyon yapabilirsiniz. Yusufçuklar dönüşümü, genişlemeyi, kendini gerçekleştirmeyi, kararlılığı ve manevi arayışları temsil eder. Her an her şey değişmekte ve dönüşmektedir. Dönüşmek ve değişmek için geç kalmadın. 😊