Canlı yayında muhabiri taciz etti! İşte o anlar

Güney Amerika kıtasının en önemli organizasyonu olan Copa Libertadores'de Flamengo, Velez Sarsfield'ı 2-1 mağlup ederken canlı yayın sırasında yaşanan skandal damga vurdu. Bir Flamengo taraftarı, ESPN muhabiri Jessica Dias'ı öptü. O taraftara verilen ceza belli oldu.

Copa Libertadores'de Flamengo ile Velez Sarsfield karşı karşıya geldi. 2-1 Flamengo galibiyeti ile sona eren mücadeleye, maçtan önce meydana gelen bir olay damga vurdu.

Bir Flamengo taraftarı, ESPN muhabiri Jessica Dias'ı canlı yayın sırasında öperek tacizde bulundu.

Canlı yayında muhabiri taciz etti! İşte o anlar - Resim : 1

Cezası belli oldu

O Globo’nun aktardığı bilgilere göre canlı yayın esnasında ESPN muhabirini öpen taraftar cinsel taciz suçlaması ile tutuklandı fakat bir gün sonra serbest bırakıldı.

Serbest bırakılan Flamengo taraftarına yurt dışına çıkış yasağı kondu ve tüm maçlardan men edildi.

Ayrıca taraftarın muhabir Jéssica Dias ile herhangi bir şekilde temasa geçmesinin de yasaklandığı belirtildi.

Canlı yayında muhabiri taciz etti! İşte o anlar - Resim : 2

Oğlu özür diledi

Muhabir Dias açıklamasının devamında canlı yayın sırasında sadece işini yapmak istediğini söylerken, tacizci taraftarın oğlunun, kendisinden özür dilediğini açıkladı.

Dias, "Çalışırken tacize uğradım ve bu bir suç. Kimseden öpücük ya da şefkat istemedim. Karakolda 3 saat geçirmek istemedim. Sadece çalışmak ve işimi yapmak istedim. Bunu yapan kişi daha reşit olmayan bir oğlu olan biri. Oğlu benden babası için özür diledi. Ama suçlu olan o değil lütfen ailesini cezalandırmayın." şeklinde konuştu.

Canlı yayında muhabiri taciz etti! İşte o anlar - Resim : 3

Cumartesi günü evleniyor

Açıklamasının sonunda Cumartesi günü evleneceğini de belirten Dias birkaç gün ekranlardan uzak kalacak olması hakkında ise "Bu konuda bana yardım eden herkese teşekkürler. Cumartesi günü evleniyorum ve beni öpmesine izin verdiğim adamı sunakta öpeceğim. Birkaç günlüğüne ise buradan ve kanallardan uzakta olacağım. Herkese teşekkür ederim.’’ ifadelerini kullandı.