Gupse Özay'dan aşk tanımı! ''Adının aşk olduğunu Barış'la anladım''

Ünlü oyuncu Gupse Özay, Barış Arduç ile Deliha adlı filmin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamış ve birlikteliklerini 2020 yılında evlilikle taçlandırmışlardı. Bir kız çocukları olan çiftten, Gupse Özay, eşi için "Barış'tan sonra kolumu keserim, böbreğimi ikisini bile veririm gibi bir duygunun adının aşk olduğunu Barış'la anladım diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Gupse Özay'dan aşk tanımı! ''Adının aşk olduğunu Barış'la anladım''

Hamilelik döneminde ekranlardan uzak kalan Gupse Özay, uzun bir aradan sonra "Lohusa" adlı filmle sevenlerinin karşısına çıktı ve oyuncu, eşi Barış Arduç hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Gupse Özay'dan aşk tanımı! ''Adının aşk olduğunu Barış'la anladım'' - Resim : 1

Deliha adlı filmin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Gupse Özay ile Barış Arduç, birlikteliklerini 2020 yılında evlilikle taçlandırmıştı. Arduç ile Jan Asya adında kız çocukları olan Gupse Özay şu sıralar Lohusa filmiyle gündemde.

Gupse Özay'dan aşk tanımı! ''Adının aşk olduğunu Barış'la anladım'' - Resim : 2

Oyuncu, "Barış'a kadar şöyle buluyordum aşkı: Kimyasal problem, takıntılık, birini tavlamak istersin o sana bakmaz, inat edersin onu aşk zannedersin gibi daha materyalist bakış açımla böyle psikoloji analizi yaptığım bir konuydu" dedi.

Gupse Özay'dan aşk tanımı! ''Adının aşk olduğunu Barış'la anladım'' - Resim : 3

"AŞKIN TANIMINI BARIŞ'LA ANLADIM"

Özay "Barış'tan sonra kolumu keserim, böbreğimi ikisini bile veririm gibi bir duygunun adının aşk olduğunu Barış'la anladım diyebilirim" ifadelerini kullandı.