Gürbüz Evren'den İYİ Parti kulisi: İYİ Parti’ye üye olmak için başvuru sayısı arttı! Akşener çarşamba günü ne açıklayacak?

Başak Şengül ile Doğru Yorum'a konuk olan Gürbüz Evren, İYİ Parti'de yerel seçim kararının ardından bir kulis bilgisini paylaştı. Evren, "Üst düzey bir İYİ Parti yöneticisinden aldığım bilgi ‘Bu saatten sonra İstanbul ve Ankara’da geri dönüş ihtimali görmüyorum, aldığımız kararla ilgili ısrarla partide istifalar olacaktır denilir halbuki bu karardan sonra İYİ Parti’ye üye olmak için başvuru sayısı arttı. " dedi. Evren, Akşener'in yarın 21 belediye başkan adayını açıklayacağını söyledi.

Gazeteci Nedim Şener, Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Eski Devlet Bakanı Dr. Masum Türker, Hukukçu Av. Engin Akın, Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Furkan Kaya ve Gazeteci Gürbüz Evren, Başak Şengül ile Doğru Yorum programına konuk oldu.

İYİ Parti'nin yerel seçimlerde CHP ile iş birliğine gitmeme kararı programda masaya yatırıldı. Gürbüz Evren verdiği kulis bilgisinde "İYİ Parti’ye üye olmak için başvuru sayısı arttı" dedi.

"İYİ PARTİ'YE ÜYE OLMAK İÇİN BAŞVURU SAYISI ARTTI"

Gürbüz Evren'in açıklamalarından satır başları şöyle:

"Az önce çok üst düzey bir İYİ Parti yöneticisinden aldığım bilgi ‘Bu saatten sonra İstanbul ve Ankara’da geri dönüş ihtimali görmüyorum, aldığımız kararla ilgili ısrarla partide istifalar olacaktır denilir halbuki bu karardan sonra İYİ Parti’ye üye olmak için başvuru sayısı arttı. İkincisi Sayın Meral Akşener yarın farklı illerden 20 büyük ilçenin ve bir de ilin belediye başkan adayını grup toplantısında açıklayacak’ ifadelerini kullandı.