Güzel oyuncu Burcu Biricik anne oluyor!

En son TV'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran 'Camdaki Kız' dizisinde oynadığı 'Nalan' karakteri ile adından sıkça söz ettiren Burcu Biricik, 3.5 aylık hamile olduğunu açıkladı. İlk kez anne olacak olan Biricik'in bebeğinin cinsiyeti de belli oldu.

Güzel oyuncu Burcu Biricik anne oluyor!

Güzel oyuncu Burcu Biricik, son olarak TV dizisi 'Camdaki Kız'da 'Nalan' karakterine hayat vermiş ve büyük beğeni toplamıştı. Biricik, 2014'te nikah masasına oturduğu reklamcı Emre Yetkin ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Burcu Biricik, gazetecilerin "Sektöre küskünlük var mı?" sorusuna "Yok canım... Öyle bir durum söz konusu değil. 'Daha iyisi ile nasıl döneriz?' çabasındayım. Onun için de biraz dinlenmek lazım" yanıtını vermişti.

Güzel oyuncu Burcu Biricik anne oluyor! - Resim : 1

"DİNLENİYORUM''

Biricik, "Hayatımı yavaşlattığım dönemdeyim. Dinleniyorum ve senaryo okuyorum. Arkadaşlarımı ziyaret ediyorum, bu şekilde oyunlarına gidiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Güzel oyuncu Burcu Biricik anne oluyor! - Resim : 2

Burcu Biricik, muhabirlerin yeni projelerle ilgili sorusuna, "Koştur koştur illa ki bir işte oynama derdinde değilim. Biraz durmak ve dinlenmek istiyorum. Kendime zaman ayırıyorum. Arkadaşlarımla ve sevdiklerimle vakit geçiriyorum. Yabancı dil dersi (İngilizce) almaya başladım" diyerek cevap vermişti.

 Güzel oyuncu Burcu Biricik anne oluyor! - Resim : 3

İLK KEZ ANNE OLACAK

Burcu Biricik'in 3.5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. İlk kez anne olacak olan Biricik'in bebeğinin cinsiyeti de belli oldu. Kız çocukları olacak olan Burcu Biricik ile Emre Yetkin'in bebeklerine ne isim vereceklerini henüz belirlemedi.

Güzel oyuncu Burcu Biricik anne oluyor! - Resim : 4