Güzellik kraliçesi sütyeninin düştüğünü farketmedi

Belçika'da tacı kazanarak Miss Belçika seçilen Celine Van Ouytsel, platformda gelirken tökezledi. Bu sırada sütyenin düşüren genç kraliçe ayağa kalkarak poz vermeye devam etti. Eğer bunu farketseydi, dönüp çamaşırını alır mıydı? sorusuna yanıt arıyor.

Güzellik kraliçesi sütyeninin düştüğünü farketmedi

Düştükten sonra genç kadının sütyeninin düşmesi, daha doğrusu düşme şekli ise tartışmalara neden oldu. 

Belçika, ülkenin en güzel kadınını önceki gün seçti… 23 yaşındaki sarışın manken Celine Van Ouytsel, önceki gün gerçekleşen yarışmada büyük ödülü kazanarak tacı taktı.

Güzellik kraliçesi sütyeninin düştüğünü farketmedi - Resim : 1

Fakat etkinlik sırasında genç kadının uzun elbisesinin azizliğine uğrayıp düşmesi sosyal medyada gündem oldu. Zira gülümseyerek seyircileri selamlayan Celine Van Ouytsel, basamaklarda tökezledikten sonra yere düştü. Kısa sürede toparlanarak ayağa kalkan genç kadının sütyeni bir anda yere düştü. Bu duruma aldırmadan yürüyüşünü tamamlayan genç manken, “Tekrar ayağa kalkmam gerekiyordu. Hayatta da böyle yapılmaz mı” dedi.

Genç manken tökezledikten sonra sütyeninin düştüğünü fark etmedi.

Görüntülerin yayılmasının ardından genç kraliçenin hayranları arasında bir tartışma başladı. Kraliçenin birçok hayranı sütyenin nasıl düştüğünü bir türlü anlayamadıklarını yazdı. Bazıları ise elbisenin son derece rahatsız edici olduğunu savundu.