Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi konusu ne, oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Yaz Oyunları nerede çekildi?

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi, bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Herkes, Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi konusu ne, oyuncuları kim? gibi sorulara yanıt arıyor. Kanal D 'de yayınlanacak olan filmin detayları merak edildi. Peki, Hababam Sınıfı Yaz Oyunları nerede çekildi? İşte detaylar...

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi konusu ne, oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Yaz Oyunları nerede çekildi?

Hababam Sınıfı film serisinin son filmi olan Hababam Sınıfı Yaz Oyunları, bu akşam 20.00'de Kanal D'de yayınlanıyor. Hababam Sınıfı efsanesinin son filmi olan Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filminin detayları merak konusu oldu. Peki, Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi konusu ne, oyuncuları kim? İşte Hababam Sınıfı Yaz Oyunları adlı komedi filmi hakkında tüm detaylar...

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi konusu ne, oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Yaz Oyunları nerede çekildi? - Resim : 1Hababam Sınıfı Yaz Oyunları nerede çekildi?

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları, 2020 yapımı Türk komedi filmidir. Hababam Sınıfı film serisinin son filmidir. Çekimleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde tamamlandı.

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi konusu ne, oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Yaz Oyunları nerede çekildi? - Resim : 2Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi konusu ne?

Hababam Sınıfı Hababam Sınıfı, Rıfat Ilgaz'ın Hababam Sınıfı adlı Hababam kitap serisinden uyarlanarak yapılan bir film serisidir. Serinin ilk filmi karşımıza 1975 yılında Hababam Sınıfı olarak çıktı. Daha sonra yine 1975 yapımı olan Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, 1976 yapımı olan Hababam Sınıfı Uyanıyor ile Hababam Sınıfı Tatilde, 1978 yapımı olan Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ve 1981 yapımı olan Hababam Sınıfı Güle Güle filmleri izledi.

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi konusu ne, oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Yaz Oyunları nerede çekildi? - Resim : 3Serinin yeni nesil filmleri ise 2003 yapımı olan Hababam Sınıfı Merhaba, 2004 yapımı olan Hababam Sınıfı Askerde, 2005 yapımı olan Hababam Sınıfı Üç Buçuk, 2019 yapımı olan Hababam Sınıfı Yeniden ve 2020 yapımı olan Hababam Sınıfı Yaz Oyunları'dır. Hababam Sınıf Yaz Oyunları filminin yönetmenliğini Doğa Can Anafarta üstlendi. Başrollerini Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu ve Yusuf Çim paylaştı.

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi konusu ne, oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Yaz Oyunları nerede çekildi? - Resim : 4Özel Çamlıca Lisesi öğrencileri Kıbrıs'ta düzenlenen geleneksel liselerarası yaz oyunlarına katılmaya hak kazanır. Okulun sahibi olan Pinti Lütfullah, yarışmaya katılacak öğrencileri fen bölümünden seçmeye karar verir. Hababam Sınıfı, seçilen dört öğrencinin kim olduğunu öğrendiklerinde vakit kaybetmeden bir plan yapar. Kıbrıs'a gidileceği gün, seçilen dört öğrenci yerine uçakta Yakışıklı, Racon, Format ve Dede Kıbrıs bulunur. Yarışma ile ilgilenmeyen ekibin tek amacı güzel bir tatil geçirebilmektir. Ancak bu yarışma Hababam'ın arkadaşlığın ve birlik olmanın ne demek olduğunu anlamalarını sağlar.

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi konusu ne, oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Yaz Oyunları nerede çekildi? - Resim : 5

 Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filminin oyuncuları kim?

  • Yusuf Çim - Yakışıklı
  • Altan Erkekli - Mehmet Hoca
  • Toygan Avanoğlu - La Minör Bülent
  • Fırat Albayram - Format Hasan
  • Hakan Meriçliler - Semih Hoca
  • Giray Altınok - Racon Faruk
  • Deniz Akkaya - Nilufer
  • Öykü Çelik - Zeynep
  • Mehmet Ali Erbil - Akif