Hadise'den 29 Ekim'e özel tarz! Konseri için Atatürk'ün kıyafetlerini tasarlattı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda konser veren Ünlü şarkıcı Hadise'nin tarzı gündeme oturdu. Güzel şarkıcı, Mustafa Kemal Atatürk'ün en sevdiği iki kıyafetini konserinde giymek için tasarlattı. Hadise'nin bu davranışı hayranlarından tam not aldı.

Hadise'den 29 Ekim'e özel tarz! Konseri için Atatürk'ün kıyafetlerini tasarlattı

Güzelliği, şarkıları ve sahne performansı ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Hadise Cumhuriyet'in 100. yılında vereceği konser için seçtiği kıyafetlerle ilgi odağı oldu.

Hadise'den 29 Ekim'e özel tarz! Konseri için Atatürk'ün kıyafetlerini tasarlattı - Resim : 1

HADİSE SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hadise “Cumhuriyetimizin 100. Yılı için, 29 Ekim’de vereceğim konserde, hayatımın her anında ve alanında örnek aldığım büyük önderimiz Atatürk’ün en beğendiğim iki kıyafetinin aynısını giymek istedim!

Hadise'den 29 Ekim'e özel tarz! Konseri için Atatürk'ün kıyafetlerini tasarlattı - Resim : 2

"SONSUZ SAYGI VE SEVGİYLE BİR KEZ DAHA ANIYORUM"

Bu fikri tasarımıyla hayata geçiren sevgili Nihan Peker ve ekibine, Şerife Yılmaz ve Elmas Doğru’ya, fikir aşamasından, son aşamasına kadar emeği olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Işığı, fikirleri ve en büyük eserim dediği Cumhuriyet ile bize dünyadaki en büyük hediyeyi “özgürlüğü” bıraktığı için sonsuz saygı ve sevgiyle bir kez daha anıyorum… Senin sayende…” dedi.

Hadise'den 29 Ekim'e özel tarz! Konseri için Atatürk'ün kıyafetlerini tasarlattı - Resim : 3