Hadise'nin Galatasaray'ın yıldızıyla aşk yaşadığı iddiası magazin gündemini salladı!

Ünlü şarkıcı Hadise, müzikteki başarısı kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Mehmet Dinçerler ile olan evliliğinin bitmesiyle, adı bir çok ünlü isimle aşk iddialarına karışmıştı. Şu sıralar gündemde olan iddia ise, güzel şarkıcının Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech ile yeni bir aşka yelken açtığı yönünde.

Hadise'nin Galatasaray'ın yıldızıyla aşk yaşadığı iddiası magazin gündemini salladı!

Ünlü şarkıcı Hadise'nin Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Hadise, müzik kariyeri kadar özel hayatı ile de sık sık magazin gündeminde yer alıyor.

Hadise'nin Galatasaray'ın yıldızıyla aşk yaşadığı iddiası magazin gündemini salladı! - Resim : 1

Sinan Akçıl ve Kaan Yıldırım gibi isimlerle aşk yaşayan Hadise daha sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı. Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturan Hadise 5 ay süren evliliğin ardından boşanmıştı. Hadise hakkında ortaya atılan yeni bir iddia magazin dünyasında bomba etkisi yarattı.

GALATASARAY'IN YILDIZI İLE AŞK MI YAŞIYOR?

İddiaya göre Hadise, Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech ile aşk yaşıyor. Hadise ile Ziyech'in, Dries Mertens'in evinde tanıştığı ve aşk yaşamaya başladığı iddia ediliyor. İddiaya göre Hadise'nin yakın çevresine "Aynı dili konuşuyoruz, bu sefer bambaşkayız" dediği konuşuluyor.

Hadise'nin Galatasaray'ın yıldızıyla aşk yaşadığı iddiası magazin gündemini salladı! - Resim : 2

Dries Mertens'in eşi Kat Kerkhofs ile yakın arkadaş olan Hadise zaman zaman Galatasaray maçlarını trübünden takip ediyor.

Hadise'nin Galatasaray'ın yıldızıyla aşk yaşadığı iddiası magazin gündemini salladı! - Resim : 3

Hadise ile Hakim Ziyech'in aşk yaşadığı iddiasının gerçeği yansıtıp yansıtmadığı ilerleyen günlerde belli olacak.

Hadise'nin Galatasaray'ın yıldızıyla aşk yaşadığı iddiası magazin gündemini salladı! - Resim : 4