Hafsanur Sancaktutan: 'Sahne ne gerektiriyorsa yaparım'

Güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan Harper's Bazaar dergisine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. 23 yaşındaki Sancaktutan, "Oyunculukta sahne ne gerektiriyorsa yaparım. Oyunculuk cesaret işi, birçok duyguya giriyoruz." ifadesini kullandı.

Hafsanur Sancaktutan: 'Sahne ne gerektiriyorsa yaparım'

Bir çok dizi ve filmde rol alan ve en son 'Ya Çok Seversen' ile seyirci karşısına çıkan genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan, oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çektiği kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sık sık söz ettiriyor. Harper's Bazaar dergisine konuşan Sancaktutan, 'Sahne ne gerektiriyorsa yaparım. Oyunculuk cesaret işi, birçok duyguya giriyoruz' şeklinde konuştu. 

Hafsanur Sancaktutan: 'Sahne ne gerektiriyorsa yaparım' - Resim : 1

Güzel oyuncu, benim yaşımdaki birçok genç kıza örnek olduğumu biliyorum. Özellikle genç kadınlarımızla ruh arkadaşı olmak özel bir durum diyerek, 'insanların içinde ne ağlamaktan ne kahkaha atmaktan çekinirim. Özgürüm ve karakterimi anlatabilmek adına Hafsanur’un fiziksel gücünden destek alıyorum. Bir kıyafetin içinde mutlu değilsem o günüm kötü geçiyor. Ayakkabının tüm gün ayağını vurması gibi' 

Hafsanur Sancaktutan: 'Sahne ne gerektiriyorsa yaparım' - Resim : 2

SOSYAL MEDYAYI İŞİM GEREĞİ KULLANIYORUM

Sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanan Hafsanur Sancaktutan, 'Sosyal medyayı işim gereği kullanıyorum' dedi. 

Hafsanur Sancaktutan: 'Sahne ne gerektiriyorsa yaparım' - Resim : 3