Haftalar önce doğada rastladığı canlıya kıyamadı, evine götürdü. Dünyanın en tuhaf evcil hayvanlarından birine sahip oldu

Haftalar önce doğada bulduğu canlıya kıyamadı, onu önce besledi sonra bir kanadı olmadığını fark etti. Dünyanın en tuhaf evcil hayvanlarından birine sahip olmaya o anda karar verdi. Doğada var olamayacağını düşündüğü tek kanadı olmayan arıyı aldı, eve götürdü. Ona güzel bir ortam hazırladı. O anları sosyal medyada paylaşan genç adam, dünyayı hayrete düşürdü.

Bir doğa yürüyüşü sırasında ilginç bir karşılaşma yaşayan genç adam, o anları sosyal medyada paylaştı ve dünyayı hayrete düşürmeyi başardı. 

TEK KANADI YOKTU

Doğada yürüdüğü sırada yerde bir hareket gören genç adam, yakından inceledi ve canlının bir arı olduğunu, ona zarar vermediğini aksine bağ kurmaya çalıştığını fark etti. Arının aç olduğunu düşündü, çiçek koparıp verdi. Ardından arının tek kanadının olmadığını fark edince işler değişti. Doğada varlığını sürdüremeyeceğini düşünen adam, onu alıp eve götürdü. Ona bir alan hazırladı ve evcil hayvan olarak bakmaya başladı.

DÜNYANIN EN TUHAF EVCİL HAYVANI

Dünyanın en tuhaf evcil hayvanlarından birine sahip olan genç adam, o anları sosyal medya kullanıcıları ile paylaştı. İzleyenler hayrete düştü.