Reşat'ın bu sözleri Ayşe ve Dora'yı çok kızdıracak

Hakan Hatipoğlu, Mert Öcal, Damla Can ve Melisa Emirbayer'in sunumuyla gerçekleşen Survivor Panorama’da Reşat’tan Dora ve Ayşe'nin gerçek yüzünü açıkladı. Reşat en yakın arkadaşı olduğu Poyraz için de konuştu

Reşat'ın bu sözleri Ayşe ve Dora'yı çok kızdıracak

Survivor’dan elendikten sonra Survivor Panorama’ya konuk olan Reşat, yarışmacıların asıl yüzünü açıkladı. Poyraz, Dora ve Ayşe hakkında söylediği sözler sosyal medyada çok konuşuldu.

Yarışmadan ayrıldığı zaman söyledikleri hayranlarına duygu dolu anlar yaşatan Reşat, “Bu bir rüya olsun lütfen, botlara binip oyun alanına gidelim. Uyandırın beni! Acun Abi ne olur beni gönderme” demişti.

Reşat’ın canlı yayında Poyraz, Dora ve Ayşe hakkında ise söyledikleri şöyle;

Reşat, Dora hakkında; “Biz Survivor yarışmasına katılmadan önce aynı otelde kaldık. Aynı odadaydık hatta. Yarışma başlayınca çok değişti ama. Günlük hayatta çok farklı birisi Dora, yarışmada bence kendini kaybetti. Hatta doğru olan kelime, kendisine uygun insan bulamadı. Normalde çok beyefendi, çok nazik bir insandı ama yarışmada çok değişti” sözlerini dile getirdi.

Reşat Ayşe hakkında ise “Bizim takımın en çok yemek yiyen insanıydı Ayşe. Bir kere hatta “Ayşe sen kilo mu aldın” diye sormuştum. Kıyamet kopmuştu! “Ben yiyorum ama sayılarımı da alıyorum” demişti. Ben orada şakasına demiştim oysa ki, anlamadım. Çok fevri birisi” sözlerini dile getirdi.

Poyraz için ise “Poyraz çok akıllı. Şampiyon olacak isimlerden birisi. Benim en yakın arkadaşımdı” açıklamasında bulundu. Sizler Reşat’ın sözleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayınız!