Sevenlerinden dua istemişti! Hakan Ural'ın son sağlık durumunu program partneri açıkladı

Ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural ile ilgili 'yoğun bakıma kaldırıldı' haberleri hayranlarını bir hayli üzmüştü. Hakan Ural'ın program partneri olan Nur Tuğba Namlı'dan yüreklere su serpen bir haber geldi.

Sevenlerinden dua istemişti! Hakan Ural'ın son sağlık durumunu program partneri açıkladı

Ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak durumunun ağırlaştığını ve hastaneye kaldırıldığını sevenleriyle paylaşmıştı.

Ancak daha sonra çıkan ve yayılan haberler hayranlarını bir hayli üzdü. Hakan Ural'ın yoğun bakıma kaldırıldığı haberleri Ural'ın program partneri Nur Tuğba Namlı tarafından yalanlandı. 

"Lütfen itibar etmeyin"

Nur Tuğba Namlı, "Merak ettiğinizi biliyorum. Açıklama beklediğinizi de biliyorum. Her gün güncelliyoruz. Hakan'ın sağlık durumu ile ilgili merak edilecek hiçbir şey yok. Daha önce yinelediğim gibi diğer haberlere lütfen itibar etmeyin. Sağlık durumu gayet iyi. Sadece tedavi ve tedbir amaçlı hastanede. Birkaç gün bizden uzak ama en kısa sürede bizlerle olacak. Maalesef böyle yalan yanlış Haberler dolaşıyor. Her gün söylesek de, her gün 'hayır böyle değil, şöyle' desek de yinelemek zorunda kalıyoruz maalesef" dedi.

Sevenlerinden dua istemişti! Hakan Ural'ın son sağlık durumunu program partneri açıkladı - Resim : 2