Hakem Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı'dan şok açıklama: "Fenerbahçe'nin önünü kesmek isteyen hakemler var"

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanı Abdurrahman Arıcı, dün akşam katıldığı spor programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arıcı, Fenerbahçe’nin 8 yıl şampiyon olamamasında hakem hatalarının etkisi olabileceğini iddia etti.

Hakem Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı'dan şok açıklama: "Fenerbahçe'nin önünü kesmek isteyen hakemler var"

Serhat Ulueren’in Lider TV’deki Telegol programına konuk olan Arıcı, hakem dünyasına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arıcı, “Fenerbahçe’nin 8 yıl şampiyon olamamasında hakemlerin etkisiyle ilgili oran veremem ama hakem hatalarıyla olamayabilir” dedi.

"BAZI HAKEMLER ÖRGÜTLENMIŞ OLABİLİR"

Türkiye’deki tüm hakemlerin Fenerbahçe karşısında örgütlenmesinin mümkün olmadığını söyleyen Arıcı,  “Bazı hakemler örgütlenmiş olabilir. Bu kadar hataların üst üste aynı takım için olması soru işaretleri oluşuyor. İstanbulspor maçında hatalar vardı. Penaltı ve gol verilmedi. Gol pozisyonunda kaleci, futbolcunun üzerine gidiyor, faul varsa kaleci yapıyor ama gol iptal ediliyor. Bu bir organizasyonun verdiği karar mı diye sorsanız bir şey diyemem. Üst üste bunlar olunca insanlar düşünüyor” dedi.

Hakem Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı'dan şok açıklama: "Fenerbahçe'nin önünü kesmek isteyen hakemler var" - Resim : 1

MHK’YI ORTA DEĞIL ÇAKIR YÖNETİYOR!

MHK’yı Lale Orta’nın yönetmediğini savunan Arıcı, arkasındaki gücün Cüneyt Çakır olduğunu iddia etti: “MHK’yi Lale Orta’nın yönetmediğine inanıyorum. Türkiye’de genel bir şey var. ‘Bir üst akıl getirdi’ düşüncesi var. Biz de artık bunu düşünmeye başladık. Bunlar bir üst akıl tarafından birleştirildi ve karşıma çıkartıldı diyorum. Yine bir üst akıl tarafından bunlar buraya getirildi. Lale Orta’yı, Cüneyt Çakır’ın göreve getirdiğine inanıyorum. Ben her seçime girdiğimde bir ekiple karşı karşıya geliyordum. Cüneyt Çakır’ın babası.”