Hakemin kararları kriz çıkardı! Futbolcular sahadan çekildi! Akıllar İstanbulspor – Trabzonspor maçına gitti

Bosna – Hersek’te oynanan FK Sarajevo - Borac Banja Luka maçında ilginç bir olay yaşandı. FK Sarajevo, takımı müsabaka hakeminin verdiği kararlara tepki göstererek müsabakanın son anlarında soyunma odasına gitti. Bu olayın bir benzeri Trendyol Süper Lig’in 17.haftasında oynanan İstanbulspor – Trabzonspor maçında yaşanmıştı.

Hakemin kararları kriz çıkardı! Futbolcular sahadan çekildi! Akıllar İstanbulspor – Trabzonspor maçına gitti

Tartışmalı hakem kararları maçlarda kriz yaratmaya devam ediyor. Bunun bir örneği Bosna – Hersek’te oynanan kupa maçında yaşandı.

Bosna Hersek Kupası çeyrek finali rövanşında dün akşam FK Sarajevo, Borac Banja Luka'yı ağırladı.

FUTBOLCULAR SOYUNMA ODASINA GİTTİLER

Saraybosna ekibi, karşılaşmanın son dakikalarında hakem kararlarına tepki göstererek soyunma odasına gitti.

Hakemin kararları kriz çıkardı! Futbolcular sahadan çekildi! Akıllar İstanbulspor – Trabzonspor maçına gitti - Resim : 1

HAKEM MAÇI BİTİRDİ

Futbolcuların soyunma odasına gitmesi sonrası hakem maçın bitiş düdüğünü çaldı. Maçı Borac Banja Luka 2-1'lik skorla kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

FEDERASYONA FLAŞ ÇAĞRI

Saraybosna Kantonu Kültür ve Spor Bakanı Kenan Magoda, yerel basına konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bugünden itibaren Kültür ve Spor Bakanı olarak özellikle Saraybosna'daki tüm spor kulüplerimizin her konuda korunmasına odaklanacağım. Saraybosna kulüplerinin kötü performansından değil, çeşitli sebepler yüzünden nasıl kaybettiğini artık kendi gözlerimizle izlemeyeceğiz. Bosna Hersek Futbol Federasyonu'nun, birkaç yıldır gördüğümüz ve sporun gerçek ruhunu kaybeden bu saygısızlığa son vermesini bekliyorum" ifadelerini kullandı.

TRABZONSPORİSTANBULSPOR MAÇINDA BENZER DURUM YAŞANMIŞTI

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında İstanbulspor'un sahasında oynadığı Trabzonspor mücadelesinin 73. dakikasında İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, hakem kararlarından dolayı takımı sahadan çekmişti. Buna benzer bir olay Bosna Hersek'te yaşandı.

Hakemin kararları kriz çıkardı! Futbolcular sahadan çekildi! Akıllar İstanbulspor – Trabzonspor maçına gitti - Resim : 2