Hakemlerden beklenmedik karar! Maçlardan önce bunları yapmayacaklar!

Trendyol Süper Lig’in 15.haftasında oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası hakem Halil Umut Meler’in Faruk Koca ve 2 kişinin saldırısına uğraması sonucu hakemler yeni bir karar aldı. Hakemler artık maçlardan önce yedek kulübelerine gidip futbolcu ve teknik heyetler ile el sıkışmayacak.

Hakemlerden beklenmedik karar! Maçlardan önce bunları yapmayacaklar!

Trendyol Süper Lig’in 15.haftasında oynanan ve 1-1’lik eşitlikle sona eren müsabaka sonrası MKE Ankaragücü’nün eski Başkanı Faruk Koca, sahaya girmiş ve hakem Halil Umut Meler’e yumruk atmıştı. Yere düşen Meler’e 2 kişi ise tekme atmıştı. Tedavi gördüğü hastanede tedavisi tamamlanan Halil Umut Meler, İzmir’deki evine dönmüştü.

Hakemlerden beklenmedik karar! Maçlardan önce bunları yapmayacaklar! - Resim : 1

FARUK KOCA VE 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Soruşturma kapsamında aralarında Faruk Koca’nın da olduğu 6 kişi gözaltına alınmıştı. Koca ve 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Hakemlerden beklenmedik karar! Maçlardan önce bunları yapmayacaklar! - Resim : 2

HAKEMLER MAÇLARA ÇIKMA KARARI ALDI

Yaşananların ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşen hakemler isteklerinin kabul edilmesi sonrası maçlara çıkma kararı almışlardı. Hakemler hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Hakemlerden beklenmedik karar! Maçlardan önce bunları yapmayacaklar! - Resim : 3

HAKEMLERDEN YENİ KARAR

Gazeteci Mustafa Çevik’in haberine göre artık hiçbir hakem, maçlardan önce yedek kulübelere gidip futbolcu ve teknik heyetler ile el sıkışmayacak.