Hakkari şehir merkezinde karla karışık yağmur etkili oldu

Hakkari'nin şehir merkezinde etkili olan karla karışık yağmur günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Şehrin şehir merkezinde karla karışık yağmur etkili olurken yüksek kesimlerinde ise kar yağışı etkili oldu.

Hakkari şehir merkezinde karla karışık yağmur etkili oldu

Hakkari'nin şehir merkezinde karla karışık yağmur etkili olurken yüksek kesimlerinde ise kar yağışı etkili oldu. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası Hakkari'nin yüksek kesimleri adeta beyaza boyandı. 

AKŞAM SAATLERİNDE KARLA KARIŞIK YAĞMUR ETKİLİ OLDU

meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğünün uyarısının ardından akşam saatlerinde karla karışık yağmur etkili olmaya başladı. Sabah saatlerinde etkisini sürdüren yağışlar belirli aralıklarla devam ediyor. Merzan, Berçelan ve Karşıyaka mahallelerinin üs kesimleri beyaza bürünürken, Durankaya beldesi yolundaki Şivekür bölgesinde ise kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı.

 

Hakkari şehir merkezinde karla karışık yağmur etkili oldu - Resim : 1

SÜRÜCÜLER UYARILDI

Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdi Arslan, karla karışık yağmur nedeniyle Hakkari-Van-Çukurca-Şırnak kara yolu için kaya uyarısında bulunarak, sürücülerin dikkatli olmasını istedi.

Hakkari Belediyesi ekipleri de herhangi bir sorun yaşanmaması için bütün personel ve araç gereçleriyle 7/24 teyakkuzda bekliyor.

 

Hakkari şehir merkezinde karla karışık yağmur etkili oldu - Resim : 2