Hande Erçel ile partneri Kerem Bürsin Bay J'nin sözleriyle ilgili ilk kez konuştu

Haklarında sık sık aşk söylentileri çıkan Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncuları Hande Erçel ile partneri Kerem Bürsin Bay J'nin sözleriyle ilgili ilk kez konuştu.

Hande Erçel ile partneri Kerem Bürsin Bay J'nin sözleriyle ilgili ilk kez konuştu

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen ödül törenlerine katılan ve '2020 Yılının En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu' ödülünü alan Kerem Bürsin, sahneden inerken törenin sunucusu Bay J'nin söylediği sözler ortalığı karıştırmıştı.

Bay J, "Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti" ifadelerini kullanmıştı.

Hande Erçel ile partneri Kerem Bürsin Bay J'nin sözleriyle ilgili ilk kez konuştu - Resim : 1

Kerem Bürsin salonu terk etmişti

Sunucunun açıklamalarına sinirlenen Bürsin, gazetecilerin sorularını yanıtlamadan salonu terk etmişti. Yaşananlar sosyal medyada gündem olmuştu.

Bay J, özür dilediğini belirtmişti

Ardından Kerem Bürsin’e ödül töreninde söylediği sözler nedeniyle tepki çeken sunucu Bay J, başta Kerem Bürsin olmak üzere kalbini kırdığı herkesten özür dilediğini belirtmişti.

Ardından Kerem Bürsin’e ödül töreninde söylediği sözler nedeniyle tepki çeken sunucu Bay J, başta Kerem Bürsin olmak üzere kalbini kırdığı herkesten özür dilediğini belirtmişti.

Hande Erçel ile partneri Kerem Bürsin Bay J'nin sözleriyle ilgili ilk kez konuştu - Resim : 2

''Çok fazla tepki gelince bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim''

Bay J açıklamasında "Çok fazla tepki gelince bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Magazinci arkadaşlar biliyorum işiniz bu ama keşke konuşmamın başını da yayınlasaydınız da oyuncuların zor şartlar altında çalıştığını söylediğimi duysaydı herkes..." ifadelerini kullanmıştı.

''Amacını aşmış olabilir şakam''

Amacını aştığını belirten Bay J "Ciddi ciddi sanatçıların zor koşullarından bahsediyordum. Sadece sonundaki sarkastik bir şakaydı.. Kimsenin parasında gözüm olduğundan falan değil. Amacını aşmış olabilir şakam. O yüzden kalbini kırdığım insanlardan özür diliyorum. Kerem Bürsin’i çok severim. Sevgili Kerem ne kadar zor şartlar altında çalıştığınızı çok iyi biliyorum. Sen zeki bir adamsın. Böyle bir şakadan alınacak biri değilsin, biliyorum ve çok sevgilerimi yolluyorum." demişti.

'Sen Çal Kapımı' dizisinde başrolü paylaşan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, geçtiğimiz gün Bebek’te bulunan yapım şirketinden çıkarken objektiflere yansıdı.

Hande Erçel ile partneri Kerem Bürsin Bay J'nin sözleriyle ilgili ilk kez konuştu - Resim : 3

Minik dostuyla kıyafet uyumu görenleri gülümsetti

Köpeği Hector’u bir an olsun kucağından indirmeyen Kerem Bürsin’in, minik dostuyla kıyafet uyumu görenleri gülümsetti.

Geçtiğimiz günlerde Bürsin'in katıldığı ödül töreninde yaşanan olayın sorulması üzerine Hande Erçel, “Ben partnerimin kalbini biliyorum, çok gereksiz bir çıkış oldu” dedi.

''Konuşmaya dahi gerek yok''

Yaşananlar hakkında ilk kez konuşan Kerem Bürsin ise "Böyle bir şeye zaman ayırıp, konuşmaya dahi gerek yok" demekle yetindi.

Öte yandan tören öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kerem Bürsin, rol arkadaşı Hande Erçel ile 'PR aşkı' (reklam aşkı) söylentilerine son noktayı koymuştu.

''PR için aşk yok''

Yakışıklı oyuncu, "Ben ona inanmıyorum. Öyle bir dünya yok, benim dünyamda öyle bir şey. PR için aşk yok. Biz de insanız, öyle bir şey söz konusu değil. Yapan var mı bilmiyorum, varsa da yazıklar olsun. Biliyorsunuz yalanın ömrü fazla sürmez zaten” ifadelerini kullanmıştı.