Bergüzar Korel haberi alır almaz Kanlı Yayın dizisinden ayrıldı

Bergüzar Korel, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen için hazırlanan Kanlı Yayın isimli dizinin sete çıkmaya hazırlanırken neden ertelendiğini açıkladı. Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti bebek bekliyor...

Bergüzar Korel haberi alır almaz Kanlı Yayın dizisinden ayrıldı

Bergüzar Korel, uzun bir aranın ardından Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformu için çekilecek olan Kanlı Yayın dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanırken büyük bir sürpriz yaşadı. Halit Ergenç ile evli olan Bergüzar Korel hamile olduğunu öğrendiğini açıkladı.

Geçtiğimiz yıl Ali'nin ardından ikinci oğulları Han'ı kucaklarına alan Bergüzar Korel - Halit Ergenç çifti, yeni projelere hazırlandıkları sırada bir bebek haberi daha aldı. Bergüzar Korel, Instagram hesabından bir açıklama yaparak hamile olduğunu duyurdu. Korel açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Ekranlardan uzak kaldığım 3 yılın ardından, beni çok heyecanlandıran, kreatif tarafında olduğum ve aylardır çok kıymetli bir ekiple hazırlandığımız "Kanlı Yayın" adlı dizimiz için sete çıkmaya hazırlanırken ailecek de bizi çok şaşırtan bir sürpriz ile karşılaşarak hamile olduğumu öğrendim.

Hamile olmam projeye devam etmeme engel değilken, artan vakalar yüzünden çekimlerimizi ileri bir tarihe attığımızda maalesef fiziksel değişimim karaktere ve projemize uygun olmayacağı için aylardır üzerine çalıştığımız işimizi erteleme kararı almak zorunda kaldık.

Bir yandan minik bebeğimiz, bir yandan çok kıymetli insanlar ile büyük bir emek vererek üzerine çalıştığımız bu projeye veda etmek...

Benim için hiç kolay değil...

Tüm bu süreçte harika insanlarla çalıştım. Yönetmenimiz Can Ulkay, senaristimiz Selim Erkul, yapımcımız Ahmet Kayımtu ve Julia Berköz, yapım şirketimiz Saran Studios ve Exxen ailesi...

Çok şey öğrendiğim ve harika bir yaratım süreci geçirdiğim tüm ekip arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim.

Dileğim sağlıklı günlerde tekrar kesişsin yollarımız.

"Herkes benden kız bebek bekliyor"

İki oğlu bulunan Bergüzar Korel, geçtiğimiz aylarda "Üçüncü çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

Herkes bunu soruyor. Doğurabileceğim bir tipim mi var? 'Haydi ama bir kız gelsin' diyorlar. Herkes benden kız bekliyor. Sağlıklı olursa, kısmetimde varsa kabulümdür. Çok büyük konuşmaları uzun zaman önce bıraktım.