Halsey yenge yeni aşka yelken açtı! Türk senaristi unutunca Avan Jogia ile dudak dudağa yakalandı

Türk senarist Alev Aydın ile uzun süredir aşk yaşayan ABD'li şarkıcı Halsey, temmuz 2021'de oğlu Ender Ridley'i kucağına almış ve mutlu aile tablosunu tamamlamıştı. Genç çift Nisan ayında ayrılık kararı aldı. Halsey Türk aşkını çabuk unuttu ve yeni aşka yelken açtı.

Halsey yenge yeni aşka yelken açtı! Türk senaristi unutunca Avan Jogia ile dudak dudağa yakalandı

Uzun bir süre Türk senarist Alev Aydın ile aşk yaşayan ve bu birliktelikten bir de bebekleri olan ABD'li şarkıcı Halsey bir süredir Türkçe de öğreniyordu. 2021'de oğlu Ender Ridley'i kucağına alan Halsey sevgilisiyle evlilik yolunda ilerlerken ani bir ayrılık kararı almıştı.Halsey yenge yeni aşka yelken açtı! Türk senaristi unutunca Avan Jogia ile dudak dudağa yakalandı - Resim : 1

28 yaşındaki pop yıldızı, oğulları Ender Ridley Aydın'ın tam velayeti için yasal belgeler sundu, ancak Alev Aydın velayetin ortak olmasını istiyor. Bu süreç devam ederken Halsey yeni aşka yelken açtı.

Halsey yenge yeni aşka yelken açtı! Türk senaristi unutunca Avan Jogia ile dudak dudağa yakalandı - Resim : 2

DUDAK DUDAĞA YAKALANDI

Yeni çift, aylar süren iddiaların ardından Los Angeles'ta görüntülendi. Halsey ve Avan Jogia beraber dudak dudağa yakalandı. Sarmaş dolaş görüntülenen ikilinin pozları sosyal medyada da hızlıca gündem oldu.

Halsey yenge yeni aşka yelken açtı! Türk senaristi unutunca Avan Jogia ile dudak dudağa yakalandı - Resim : 3