Hamam, sauna, yüzme havuzları ne zaman açılacak?

21 Haziran Kabine Toplantısı kararları sonucunda hamam, sauna, yüzme havuzlarının ne zaman açılacağı merak ediliyor. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle uzun süredir faaliyetine ara veren hamam, sauna, masaj salonu, yüzme havuzları ne zaman açılacak?

Hamam, sauna, yüzme havuzları ne zaman açılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 21 Haziran tarihli Kabine Toplantısında sokağa çıkma yasağı, toplu taşıma yasağı, şehirler arası seyahat yasağı gibi konulara değindi. Hamam, sauna, masaj salonu, yüzme havuzları, Kovid-19 önlemleri kapsamında bir süredir faaliyetlerine ara vermişti. Hamam, sauna, yüzme havuzlarının açılış tarihi Kabine toplantısı sonrasında merak konusu oldu. Peki Hamam, sauna, yüzme havuzları ne zaman açılacak? Yeni genelge ile hamam, sauna, yüzme havuzları açılıyor mu, tarih belli mi?

Hamam, sauna, yüzme havuzları ne zaman açılacak? - Resim : 1

HAMAM, SAUNA, YÜZME HAVUZLARI AÇILIYOR MU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalar bulundu. Erdoğan, 1 Temmuz itibarı ile tüm yasakların kalkacağını belirtirken İçişleri Bakanlığı genelgesi ile detayların aktarılacağını açıkladı. 1 Temmuz'da bu işletmelerin de faaliyetlerine kavuşması bekleniyor.

Hamam, sauna, yüzme havuzları ne zaman açılacak? - Resim : 2

HAMAM, SAUNA, YÜZME HAVUZLARI NE ZAMAN AÇILACAK, TARİH BELLİ Mİ?

Kabine Toplantısı kararlarının ardından sauna, hamam, masaj salonu gibi işletmeler için yeni kararlar alınıp alınmayacağı gündemde yer aldı. Başkan Erdoğan hamam, sauna, masaj salonu, yüzme havuzları açılış tarihi konusuna değinmezken yayınlanması beklenen İçişleri Bakanlığı genelgesinde tüm detayların yer alması bekleniyor.

Hamam, sauna, yüzme havuzları ne zaman açılacak? - Resim : 3

Hamam, sauna ve masaj salonları için geçtiğimiz ay alınan karar şu şekildeydi;

"Kapalı yüzme havuzları, hamamlar, saunalar ve masaj salonları, nargile salonu/kafeleri ile gazino, taverna, birahane gibi iş yerlerinin faaliyetlerine yeni bir karar alınıncaya kadar ara verilmesine devam edilecektir."

Hamam, sauna, yüzme havuzları ne zaman açılacak? - Resim : 4

İçişleri Bakanlığı'nın yeni genelgesi ile kapalı yüzme havuzları, hamamlar, saunalar ve masaj salonları ile ilgili kararın çıkması bekleniyor.