Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan paylaştı! Önce makyajlı sonra makyajsız... "Sivilceler gerçek mi, filtre mi ben anlamadım"

İddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, sosyal medya hesabından önce makyajlı sonra makyajsız halini paylaştı. O paylaşımı gören takipçilerinin yorumları dikkat çekti.

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan paylaştı! Önce makyajlı sonra makyajsız... "Sivilceler gerçek mi, filtre mi ben anlamadım"

Bir tiyatro oyununda partneriyle dudaktan öpüşmesi ile çok konuşulan oyuncu Selen Görgüzel ile evliliğini bitiren oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Zeynep Alkan instagram hesabından paylaştığı kareler ile sık sık gündeme geliyor. Son olarak sosyal medya hesabından önce makyajlı sonra makyajsız pozlarını paylaşan Zeynep Alkan, o paylaşımıyla dikkat çekti. 

"Sivilceler gerçek mi, filtre mi ben anlamadım"

Bir dönem oyunculuk deneyimizde yaşayan Zeynep Alkan, sosyal medyada sık sık doğal halini paylaşmaktan çekinmiyor. Alkan'ın makyajsız o paylaşımına gelen yorum dikkat çekti. Bir takipçisi Alkan'ın makyajlı- makyajsız paylaşımına, "Sivilceler gerçek mi, filtre mi ben anlamadım" yorumunda bulundu.

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan paylaştı! Önce makyajlı sonra makyajsız... "Sivilceler gerçek mi, filtre mi ben anlamadım" - Resim : 1