Hamile anne küçük kızını katletti! Karnındaki bebeğe ne oldu bilinmiyor

Bir annenin 3 yaşındaki kızını katletmesi haberi ile çalkalanan İlgiltere'de kan donduran cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı. Sosyal medya bağımlısı cani annenin bu sırada hamile olduğunun farkedilmesi ise cinayeti başka bir boyuta sürükledi.

Hamile anne küçük kızını katletti! Karnındaki bebeğe ne oldu bilinmiyor

Sosyal medya bağımlısı annenin paylaşımları cinayetin ip uçlarını ortaya koymuştu. Ancak cinayetin ayrıntıları adeta kan dondurdu. 3 yaşındaki kızının kemiklerini kırana kadar döverek öldüren annenin cinayet sonrası paylaşımları ise insanı çileden çıkartır türden. Cinayetten kısa bir süre önce ise katil anne kızıyla birlikte dans eden bir videosunu Tiktok'a yüklemiş. 

 Kızını öldürdü ama yine hamile? Peki bu bebeğe ne oldu? 

İngiltere'de bir anne, erkek arkadaşıyla sevişmesini engellediğini düşündüğü 3 yaşındaki kızını bütün kemiklerini kırarak öldürmüştü. 

23 yaşındaki Nicola Priest'in minik kızı yaşadığı dairede, göğsünden ve karnından yaralarla ölü bulunmuştu. Cani anne 15 yıl hapis cezasına,  anne ile birlikte çocuğu döven sevgilisi ise cinayet suçundan 14 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Cani annenin kızı ile çok mutlu olduğunu göstermeye çalıştığı görüntülerde ise hamile olduğu görünüyordu. Ancak bebek katili annenin bu doğmamış bebeğinin akıbeti bilinmiyor.

Kaburgaları, göğüs kemiği, bacakları kırılmış

Annesinin öldürdüğü küçük kızın tıbbi muayenelerinden çıkan sonuç, çocuğun kırık kaburgalar, alt bacak kırıkları ve kırık göğüs kemiği dahil olmak üzere geçmişe dayanan yaralanmalara maruz kaldığını gösterdi.

Detaylardan dehşet fışkırdı 

Olayın peşini bırakmayan İngiliz basını korkunç cinayetin yeni detaylarına ulaştı. Sosyal medya bağımlısı cani anne Nicola Priest'in her bir paylaşımı başka bir dehşet dolu detayı ordaya döktü.  Nicola Priest'in kızını öldürmeden sadece birkaç haftaönce onunla neşe içinde dans ettiği videoları Tiktok'a yüklediği ortaya çıktı.

Kızıyla mutlu bir tablo çizmiş ama...

Selfie bağımlısı ve sosyal medya ile kafayı bozmuş biri olarak tanınan kadın, öldürdüğü kızı ile arasının çok iyi olduğunu göstermek ister gibi videolar paylaşmış. Cinayet sonrası yapılan polis soruşturmalarında ise kadının komşuları küçük kızın dayak yediğini, çığlıklarının ve annesine yalvarışlarının duyulmaya başlamasıyla birlikte, müziğin son ses açıldığını ve çocuğun sesinin bastırıldığını anlattı.

Yüksek bir kattan düşmüş, ya da araba çarpmasına eş değer

Öte yandan feci şekilde ölen kıza yapılan otopsi sonrasında Kaylee-Jayde'in ölümüne yol açan yaralanmaların araba çarpması ya da üç kat yüksekten betona çakılmasıyla eşdeğer olduğu anlaşıldı.