Hamile eşine dehşeti yaşattı

Kocasından şiddet gördüğü iddiasıyla elinde çocuğuyla sokak ortasında korkuyla koşturan ve hamile olan kadının yarıdımına çevredeki esnaflar koştu.

Olay Adıyaman’da yaşandı. Yavuzselim Mahallesi’nde 2 çocuk annesi olan ve ayrıca üçüncü çocuğa da hamile olduğu öğrenilen S.S isimli kadın ile kocası F.S arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

S.S iddiaya göre kocasından şiddet gördüğü gereçkesiyle elindeki çocuğuyla birlikte sokakta koşmaya başladı.

Durumu gören esnaflar F.S’yi sakinleştirmeye çalışarak olayı polise bildirdiler. Daha sonra F.S esnafların elinden kurtularak eşini kovalamaya başladı. Bu durum üzerine esnaflar da F.S.’yi yakalamak için koşturmaya başladı.

 Olay bir iş yeri güvenlik kamerasından da anbean kaydedildi.  Elindeki çocuğuyla birlikte sokak ortasında korkuyla kaçan S.S bir binanın bahçesine girerek bina sakinlerinden yardım istedi.

F.S., olay yerine gelen polis ekipleri tarafından eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri de S.S’yi ilk müdahalesinin ardından hastaneye götürmek istedi. Ancak S.S hastaneye gitmeyi reddetti.