Korkunç gerçek ortaya çıktı!

Yangında hayatını kaybeden kızın, tecavüz ve şiddete maruz kaldıktan sonra evinin kundaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Korkunç olayın detayları gün ışığına çıktı.

Korkunç gerçek ortaya çıktı!

Rusya'nın Nizhny Novgorod kentinde yaşanan olayın detaylarıyla birlikte korkunç gerçek ortaya çıktı. 20 yaşındaki hamile kadın 2 Kasım'da evinde çıkan yangın sonucu hayatını kaybetmişti. Kadının karnındaki bebeği de annesiyle aynı kaderi paylaşmıştı. Kentin Arkhangelskaya caddesinde yaşanan olay herkesi şoke etmiş, genç kadının acı kaderi için gözyaşı dökülmüştü.

Genç kadının komşularından birisi, yangın çıktığı sırada daire olan kadının çığlıklar atarak çıkmaya çalıştığını ve cam kırılması ile birlikte patlama sesleri duyduklarını ifade etti. Uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen kadının canını kurtarabilmek için yangın borusundan inmeye çalışırken düştüğünü belirten komşusu, gördüğü sahneyi hayatı boyunca unutamayacağını belirtmişti.

Otopsi gerçekleri ortaya çıkardı

Genç kadının yapılan otopsisinde ölmeden hemen önce tecavüze uğradığı, işkence gördüğü ve bıçaklandığı tespit edildi. Bu bulguların eşliğinde yapılan incelemede yangının tesadüf ya da kaza ile çıkmadığı, olayın bir kundaklama olduğu belirlendi.

Polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından yaşları 19 ve 27 olan iki şüpheliyi tespit etti. Genç kadına tecavüz ettikten sonra işkence ettikleri ileri sürülen gençlerin izlerini örtmek için yangını bilinçli şekilde çıkardıkları ve o sırada kadının değerli eşyalarını aldığını tespit etti.

Olayı gerçekleştiren gençlerin de uyuşturucu bağımlısı olduğunu ifade eden emniyet ekipleri, zanlıların sorguda suçlarını itiraf ettiklerini kaydettti.