Hamile kadına gündüz vakti sokak ortasında taciz: Sapık kurtulmak için 'akıl hastasıyım' dedi

İstanbul'da yolda yürürken hamile bir kadın bir sapığın fiziksel taciziyle karşılaştı. Karşı karşıya kaldığı durumla şoke olan kadın polise giderek şikayetçi oldu. Ekipler tarafından gözaltına alınan sapığın savunması ise pes dedirtti. tv100'den Halil Sadri Yılmaz'ın özel haberi...

Kadına yönelik taciz haberlerine maalesef bir yenisi daha eklendi. İstanbul'da bir sapık tarafından hamile bir kadın taciz edildi. Kadının şikayetiyle gözaltına alınan şahıs polislerden 'akıl hastasıyım' diyerek kurtulmaya çalıştı.

HAMİLE KADIN TACİZ ŞOKUYLA SARSILDI

tv100'den Halil Sadri Yılmaz'ın özel haberine göre; İstanbul'da gündüz vakti tanımadığı bir erkek tarafından tacize uğrayan kadın hayatının şokunu yaşadı. 5 buçuk aylık hamile olan kadın sokakta yürürken bir sapığın taciziyle karşı karşıya kaldı. Önce panikle ne yapacağını bilemeyen kadın polislere şikayette bulundu.

Hamile kadına gündüz vakti sokak ortasında taciz: Sapık kurtulmak için 'akıl hastasıyım' dedi - Resim : 1

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ, SAPIK KISKIVRAK YAKALANDI

Polis ekiplerince güvenlik kameraları incelendi ve sapığın kimliği belirlendi. Yapılan operasyonla zanlı kıskıvrak yakalandı. Emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen Ozan A. isimli şahıs hakim karşısına çıkartıldı.

'AKIL HASTASIYIM' DİYEREK ALACAĞI CEZADAN KURTULMAYA ÇALIŞTI

Şüpheli şahıs alacağı cezadan kurtulmak için hakime akıl hastası olduğunu söyledi. Konuya ilişkin Avukat Aylin Esra Eren şunları söyledi:

"Ben daha önce Bakırköy Ruh ve Sinir Hastanesi'ne yatırıldım. Ailem beni akıl hastası olmam sebebiyle tedavi görmeme yardımcı oldu" şeklinde bir savunma yaparak aslında ceza almayacağını düşünmüş.

Hakim Ozan A.'nın verdiği ifade sonrasında tutuklanmasına karar verdi. Ozan A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hamile kadına gündüz vakti sokak ortasında taciz: Sapık kurtulmak için 'akıl hastasıyım' dedi - Resim : 2

AVUKAT EREN'DEN KADINLARA KADES TAVSİYESİ

Avukat Aylin Esra Eren, taciz vakalarında şüphelilerin yakalanması için zamanın çok önemli olduğunun altını çizerek kadınlara KADES uygulamasını kullanmasını tavsiye etti. Eren, "Mağdur olduğunuzda yaşadığınız olay yerini mümkünse terk etmeden bir delil varsa üzerinde onları temizlemeden çıkarmadan KADES uygulamasında polise haber vermeniz gerekiyor. KADES ile konumunuz doğrudan polis ekiplerine ulaşıyor ve bulunduğunuz yere geliyorlar." dedi.