Merve Boluğur'dan kafa karıştıran paylaşım: Çok acayip bir adamsın sevgilimin yanında bile...

Son dönenlerin en çok konuşulan isimlerinden olan oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla kafaları karıştırdı.

Merve Boluğur'dan kafa karıştıran paylaşım: Çok acayip bir adamsın sevgilimin yanında bile...

Bir süredir ekranlardan uzak kalan ve Youtube hesabı açan oyuncu Merve Boluğur, sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Güzel oyuncu son olarak bir erkek arkadaşıyla oldukça kafa karıştıran bir video paylaştı.

Ünlü oyuncu "Çok acayip bir adamsın sevgilimin yanında bile içimden 'Ah şimdi Yusuf da burada olacaktı ya' derdim içimden" sözleri, 'acaba sevgililer mi?' sorusunu akıllara getirdi.

Merve Boluğur paylaşıma şu notu düştü:

 "Çok acayip bir adamsın sevgilimin yanında bile içimden 'Ah şimdi Yusuf'ta burada olacaktı ya derdim içimden. Ben konuşmadan bir mimiğimden anlayan, en kötü günümde ilk aradığım insansın!

Koşa koşa gelenimsin. O kadar kıymetli ki benim için, asiliğime katlanan, en çılgın eğlencelerimizde beraber olduğumuz, ihtiyacımı ben söylemeden cevap verenimsin. Bir kadın için şans bu. O kadar çok saçma anımız var ki.

Hatırlar mısın, sana hiç tanımadığımız bir teknede yemek yiyeceğiz demiştim. Sen de her zaman ki normal karşılayarak evet demiştin. Ve daha niceleri. Her yerde ne kadar düzgün yetiştirilmiş olduğundan bahsederim.

Romantikliğinle bile birçok erkeğe bin basarsın vallahi örnek alsınlar. Bu arkadaşlığa emek verdiğin için, ilk adımı atarak hayatıma girdiğin için çok teşekkürler serseri. Yeni yaşın şahane olsun."