Hande Erçel ile Kaan Yıldırım cephesinde flaş bir gelişme! " Kaan hep...

Halka dizisinde rol arkadaşı olan ikili yıllar sonra gece eğlencesinde samimi bir şekilde görüntülenmişti. Ayrılığın ardından ikiliden yeni bir hamle geldi.

Hande Erçel ile Kaan Yıldırım cephesinde flaş bir gelişme! " Kaan hep...

Eski rol arkadaşı ve sevgilisi olan Kerem Bürsin ile ayrılıklarının ardından güzel oyuncu Hande Erçel, meslektaşı Kaan Yıldırım ile kısa süreli bir aşk yaşamıştı. Hande Erçel ile Kaan Yıldırım çifti ilk kez yurt dışında el ele görüntülenmiş ve aşkları belgelenmişti. Kısa süreli yaşadıkları aşkın ardından sessiz sedasız ayrılık kararı alan çift, ayrılık açıklaması yapmıştı.

"KAAN HEP ARKADAŞIMDI"

Özel hayatı ve kariyeriyle sık sık gündeme gelen Hande Erçel'den, Kaan Yıldırım ile ilgili olay yaratacak bir hamle geldi. Ayrılığın ardından Kaan Yıldırım hakkında sorulara cevap veren Erçel, " Hayatımda kimse yok...Şu an işimle yoğunum. Çok mutluyum. Kaan hep arkadaşımdı, arkadaşım kalacak" demişti.

ARKADAŞLIK UZUN SÜRMEDİ

Muhabirlere hep arkadaştık ve arkadaş kalacağız dedikten sonra ikiliden olay yaratacak bir hamle geldi. İki eski sevgili birbirlerini sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bırak. Bu da aşk bitti, arkadaşlık bitti anlamına geldi...