Aylin Mavi’nin son halini babası Caner Yıldırım paylaştı! Tebessüm ettiren video

Türkiye'nin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in kızı Mavi'nin geçtiğimiz günlerde kanser tedavisi gördüğü ortaya çıkmıştı. Mavi'nin babası Caner Yıldırım'ın yayınladığı video renkli anlar yaşattı. Caner Yıldırım, paylaşımına; "Saklambaç oynarken Gamze daha çok Mavi’nin 5-6 yaş büyük ablası gibi. Ben de ispiyoncu abi" notunu düştü.

Hande Erçel'in sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel ile reklamcı Caner Yıldırım, 2019 yılında dünyaevine girmiş, aynı sene kızları Aylin Mavi'yi kucaklarına almıştı.

Erçel'in yeğeni Aylin Mavi'nin kansere yakalandığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. İddialar hızla yayılırken ilk açıklama Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'den gelmişti.

Tedaviye başlandığını duyurmuştu

Abla Erçel iddiaları doğrulayarak tedaviye başlandığını duyurmuştu. Mavi'nin sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Erçel, durumu kabullenmeye çalıştıklarını söylemişti.

2,5 yaşında kanser tanısı konan Aylin Mavi'nin durumunun iyi olduğu belirtirken, bu kez babası Caner Yıldırım'ın sosyal medya paylaşımı çok beğenildi.

Videoda; Mavi'nin 8'e kadar saydıktan sonra yeniden dörtten başlaması ve kızını sobeleyen Yıldırım'ın annesi Erçel'in yerini söylediği görüldü.

“Gamze daha çok Mavi’nin büyük ablası gibi”

Caner Yıldırım, paylaşımına; "Saklambaç oynarken Gamze daha çok Mavi’nin 5-6 yaş büyük ablası gibi. Ben de ispiyoncu abi" notunu düştü. Caner Yıldırım'ın paylaşımına binlerce beğeni aldı.