Hande Erçel'in üniversiteyi karıştıran fotoğrafı! Geri döndüğü okulun rektörü ile poz verdi

Uzun süredir Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Hande Erçel, geçtiğimiz aylarda üniversiteye geri dönme kararı almıştı. Ünlü oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne kayıt yaptırarak öğrenci kimliğini aldı ve bu özel anı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Üniversitenin rektörü Handan İnci, oyuncu ile birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaşınca, diğer öğrencilerden tepki çekti. Rektör, paylaşımını yorumlara kapattı.

Hande Erçel'in üniversiteyi karıştıran fotoğrafı! Geri döndüğü okulun rektörü ile poz verdi

Bir yıldan uzun süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan ve tüm senesini sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçiren oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz aylarda üniversiteye geri dönme kararı almıştı. Son olarak Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Rektörü Prof. Dr. Handan İnci ile bir araya geldi. İnci'nin Erçel'den övgüyle söz ederek yayınladığı kareler, diğer öğrencilerden tepki çekti.

 

Hande Erçel'in üniversiteyi karıştıran fotoğrafı! Geri döndüğü okulun rektörü ile poz verdi - Resim : 1

Son zamanlarda daha çok Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Hande Erçel tüm seneyi birlikte yurt dışında tatil yaparak geçmişti. İkili; Paris, Finlandiya, Danimarka, Milano, Floransa, Cannes, Portofino, Budapeşte, Yunan adaları, New York, Londra, Bali ve Mauritius'u gezdi. Ünlü çift, 15 aylık ilişkilerinde 13 ülkeye gitti.

OKULA DEVAM ETME KARARI ALDI

Lüks tatilleriyle çok konuşulan Erçel, geçtiğimiz aylarda eğitim hayatına da devam etme kararı aldı. Ünlü oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne kayıt yaptırarak öğrenci kimliğini aldı ve bu özel anı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Hande Erçel'in üniversiteyi karıştıran fotoğrafı! Geri döndüğü okulun rektörü ile poz verdi - Resim : 2

Üniversiteyi bitirmeye çalışan 30 yaşındaki güzel oyuncu, son olarak Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Rektörü Prof. Dr. Handan İnci ile bir araya geldi.

"İNŞALLAH BU DEFA OKULUNU ARA VERMEDEN BİTİRECEK"

İnci, Hande Erçel ile çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

Sevgili Hande Erçel, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencimiz, çok sempatik, çok sıcak kanlı, çalışkan ve yetenekli. En önemlisi de Akademili olmak nedir, gayet iyi farkında, inşallah bu defa okulunu ara vermeden bitirecek.

Hande Erçel'in üniversiteyi karıştıran fotoğrafı! Geri döndüğü okulun rektörü ile poz verdi - Resim : 3

ÖĞRENCİLERDEN REKTÖRE TEPKİ 

Rektörün bu paylaşımı, diğer öğrencilerden tepki çekti. Öğrenciler, İnci’nin reklam yaptığını iddia etti. Handan İnci, gelen tepkilerin ardından Erçel ile fotoğrafını yorumlara kapattı.