Hollanda'ya üniversite okumaya giden Hande, veliaht prensle evlenip, düşes oldu

Hande Macit isimli genç kadın Hollanda'ya üniversite okumaya gitmişti. Burada Mecklenburg Veliaht Prensi Georg Alexander ile tanıştı. Macit, düşes unvanı aldı.

Hollanda'ya üniversite okumaya giden Hande, veliaht prensle evlenip, düşes oldu

Hande Macit isimli kadının hayat hikayesi filmlere konu olacak cinsten. Mersinli Hande Macit isimli kadın üniversite okumak için gittiği Hollanda'da veliht prensle evlenip düşes oldu. Sosyal medyanın gündemine oturan olayı duyan şaştı kaldı. 

Hollanda'ya üniversite okumaya gitmişti

Mersin'de doğan Hande Macit, bundan 12 yıl önce kaderini belirleyecek bir karara imza attı ve üniversite öğrenimi için Hollanda'ya gitti. Rotterdam kentinde eğitim alan Macit, geçtiğimiz yıllarda bir arkadaş eğlencesine katıldı. Macit'in burada tanıştığı kişi ileride hayat arkadaşı olacaktı.

Hollanda'ya üniversite okumaya giden Hande, veliaht prensle evlenip, düşes oldu - Resim : 1

Evlenip düşes oldu

Almanya Mecklenburg Veliaht Prensi Georg Alexander ve Mersinli Hande Macit bu eğlencede başlattıkları ilişkiyi ilerletti. İkili geçtiğimiz günlerde dünya evine girdi. Veliaht prens ile hayatını birleştiren Hande Macit, böylece Mecklenburg Düklüğünde "düşes" unvanı aldı. Bu birliktelik sosyal medyada da ilgi odağı haline geldi.

"Çok mutluyum"

Macit "Hayatımda çok büyük bir değişim olmadı" diyor ve "Türkiye'nin tarihini etkileyen bir olayda yer aldığım için ve Alexander ile evlendiğim için çok mutluyum" sözleriyle coşkusunu paylaşıyor.