Murat Dalkılıç-Hande Sarıoğlu yazışması olay oldu! Hakaret etti! "Mevzu girmek değil"

Yaptığı oryantal yüzünden spikerlik mesleğinden istifa eden Hande Sarıoğlu, programında metaverse bölümü yaptı. Ünlü spikere ilk yorum ise şarkıcı Murat Dalkılıç'tan geldi. İkilinin yazışmalarına takipçilerin yorum yapması ünlü spikeri kızdırdı. Sarıoğlu, takipçisine hakaret içerin yorum yazdı.

Murat Dalkılıç-Hande Sarıoğlu yazışması olay oldu! Hakaret etti! "Mevzu girmek değil"

 Youtube'da program yapan Hande Sarıoğlu, son yayında metaverse bölümü yaptı. Hande Sarıoğlu bu anları sosyal medyadan "Metakent’teki arsamı sevgilimin üstüne yaptım" notuyla paylaştı. Spikerin bu paylaşımına şarkıcı Murat Dalkılıç'tan cevap gecikmedi. 

Murat Dalkılıç Sarıoğlu'nun paylaşımına gülücük emojisi attı. Sarıoğlu ise ünlü şarkıcının yanıtına uzun uzun yanıt verdi. 

"Abla adam sadece gülmüş"

Ünlü spiker, Dalkılıç'ın yorumuna, "Girmişsin metaverse alemlerine gördüm, mevzu girmek değil; girenin halini oturup izlemek. Manyak manyak işler. Bir demlik çayla oturup izlememiz yok mu?" şeklinde yanıt verdi. Sarıoğlu'nun uzun yanıtına bir takipçi ise "Abla adam sadece gülmüş ne hemen buluşalım mı diyorsun?" deyince ünlü sunucu sinirlendi.

Sarıoğlu takipçisinin yorumuna "Mal 10 yıllık arkadaşım bir sadece gördüğünüz hayatları salsanız mı? Üstünüze vazife olmayan işlere kastırmasınız" yanıtını verdi.

Murat Dalkılıç-Hande Sarıoğlu yazışması olay oldu! Hakaret etti! "Mevzu girmek değil" - Resim : 2