Haraç anlaşmazlığı yüzünden spor salonunu kurşunladılar! 2 sporcu yaralandı

Bağcılar'da geçtiğimiz aylarda 3 kez silahlı saldırıya uğrayan spor salonu, önceki Cuma tekrar silahlı saldırıya uğradı. Motosikletli 2 kişinin kurşun yağdırdığı salonda 2 kişi yaralandı.

Haraç anlaşmazlığı yüzünden spor salonunu kurşunladılar! 2 sporcu yaralandı

Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde bulunan bir spor salonuna son 2.5 ayda 4. kez silahlı saldırı gerçekleşti. İddiaya göre, 3 ortak ile yönetilen salonun ortaklarından birinin gönül milişkisi yaşadığı bir kadını kullanan bir kişi salondan 5 milyon TL'lik haraç istedi. Ortakların haraç vermeyi kabul etmediği kişi tarafından salona toplam 4 kez silahlı saldırı düzenlendi.

8 Temmuz'da gerçekleşen saldırıda kurşunlar salonun camlarını parçalamış, maddi hasara yol açmıştı. 10 Temmuz'da da 4aynı şekilde saldırıya uğrayan salına tekrar maddi hasar oluşmuş ancak yine yaralanan olmamıştı.

27 Temmuz'da gerçekleştirilen 3. saldırıda ise motosikletle salona gelen bir kişi kasa arkasında duran çalışan  -Olbay Ç.'ye ataş ederek bacağından yaraladı. Olay sonrası polis ekiplerinin gözaltına aldığı M.C.Ö. ve H.T. "Mala zarar verme" ve "Kasten yaralama" suçlarından tutuklandı. 

Haraç anlaşmazlığı yüzünden spor salonunu kurşunladılar! 2 sporcu yaralandı - Resim : 1

3 saldırının sonunda, saldırıları azmettiren kişi tehtitlerini kesmedi ve geçtiğimiz Cuma günü 4. saldırı gerçekleştirildi. Motosikletle salonun önüne gelen 2 kişi 20 yaşınaki Emir T.'yi yanına çağırdı. Ardından motosikletlilerden biri Emir T.'yi bacağından vurarak yaraladı. Vücut geliştirme sikletinde Türkiye 3'üncüsü olduğu öğrenilen Emir T. hastaneye kaldırıldı. Genç sporcunun ameliyat edileceği öğrenilirken, açılan ateşte yaralanan bir diğer kişinin de tedavi altına alındığı bildirildi. Saldırı anları, spor salonunun güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Haraç anlaşmazlığı yüzünden spor salonunu kurşunladılar! 2 sporcu yaralandı - Resim : 2

Haraç anlaşmazlığı yüzünden spor salonunu kurşunladılar! 2 sporcu yaralandı - Resim : 3

Haraç anlaşmazlığı yüzünden spor salonunu kurşunladılar! 2 sporcu yaralandı - Resim : 4

Polis ekipleri, olaylarda azmettirici olduğu belirlenen kişiyi yakalamak için çalışmaları devam ediyor.